Semnele clare ale unui transfer de marca! Alaturi de cine a fost vazut Dembele dupa scandalul de la Barcelona

Semnele clare ale unui transfer de marca! Alaturi de cine a fost vazut Dembele dupa scandalul de la Barcelona

Dembele este fara doar si poate copilul problema de la FC Barcelona

Ousmane Dembele a devenit fotbalistul problema de la FC Barcelona dupa ce nu s-a prezentat la un antrenament fara sa anunte, iar apoi a fost lasat in afara lotului pentru meciul cu Betis. Fotbalistul era obligat sa fie de la inceputul partidei pe Camp Nou, dar a ajuns doar la finalul primei reprize.

Dembele nu are cele mai bune prestatii la Barcelona, iar clubul de pe Camp Nou ii cauta inlcocuitor.

In zilele trecute s-a vorbit despre posibilitatea ca Dembele sa plece de la Barcelona. Francezul este dorit de Guardiola la City, iar miercuri a fost vazut alaturi de Mendy, fundasul lui Pep.

Cei doi sunt buni prieteni, iar Mendy este la Barcelona unde a fost operat de doctorul Ramon Cugat. Presa din Spania scrie despre faptul ca cei de la City pot profita de faptul ca Mendy si Dembele au o relatie foarte apropiata.

Fotbalistul lui Valverde nu mai prinde nici echipa nationala. A fost convocat pentru amicalul cu Uruguay, dar nu a prins nici macar un minut de joc.

"Mendy si Dembele merita sa evolueze la nivel inalt? Cand ma intrebi daca trebuie sa-i sanctionez, o sa ma gandesc pana in ultimul moment. O sa vad daca inteleg ce trebuie sa faca si isi revin. Sunt tineri si trebuie sa fie intelesi si ajutati", a spus Dechamps, selectionerul Frantei.

Cei doi fotbalisti au profitat de ocazie si s-au pozat pentru a posta pe Instagram.

  • Semnele clare ale unui transfer de marca! Unde a fost vazut Dembele dupa scandalul de la Barcelona
VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape jumătate din turiștii UE din Bulgaria sunt români. Suma uriașă pe care o cheltuie la vecinii noștri
BRAT
Modifică setările cookies