Spania

Perez, refuzat de două ori de același fotbalist! Jucătorul care i-a cerut să nu îi achite clauza fiindcă nu vrea la Real

Real Madrid caută să facă mutări importante pe piața transferurilor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 17:57
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 17:58

Madrilenii nu au făcut transferuri de răsunet în ultima perioadă, în special din cauza problemelor economice provocate de pandemie. Cu toate astea, din sezonul următor Florentino Perez pregătește mutări importante, iar principala țintă este Kylian Mbappe. 

Real este cunoscută pentru că investește în tinerele talente, iar președintele Florentino Perez a pus ochii pe un tânăr fotbalist, însă jucătorul nici nu vrea să audă de Real Madrid. Ultimul jucător care a apărut pe lista de interes al șefului de pe Bernabeu este Yeremi Pino, însă răspunsul nu a fost cel pe măsura așteptărilor. 

  • Florentino Perez

Pino, revelația Villarrealului 

Jucătorul de 19 ani a fost una dintre revelațiile ultimului an. Deși joacă pe postul de extremă dreaptă, acesta este polivalent și poate juca pe toate posturile din atac. Dorit cu insistență de Real Madrid, tânărul fotbalist a oferit același răspuns când a fost ofertat de madrileni: „nu”, informează El Nacional

Florentino Perez l-a ofertat inițial în urmă cu mai mulți ani atunci când a plecat în Insulele Canare. Pino a preferat să refuze propunerea și să joace pentru clubul local. 

Fabrizio Romano informează că Real Madrid îl va 'scăpa' din nou printre degete, după ce fotbalistul a decis să își prelungească înțelegerea cu câștigătoarea Europa League. 

Deși președintele madrilenilor era dispus să achite clauza de reziliere a acestuia, care e în valoare de 30 de milioane de euro, Pino nu vrea să se transfere, iar principalul motiv este că nu își dorește să fie rezervă. 

11 meciuri are în acest sezon în tricoul lui Villarreal, timp în care a înscris de două ori și a oferit trei pase de gol. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies