Șeicul miliardar de la Newcastle poate da lovitura! Perez vrea să scape de patru jucători de la Real Madrid 

Newcastle Florentino Perez Mohammed bin Salman Real Madrid Campionate externe Real Madrid
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 16:40
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 16:48

Newcastle a fost cumpărată de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite, deținut de familia regală, care are o avere colectivă estimată la 1,4 trilioane de dolari.

Clubul aflat pe penultimul loc în Premier League caută să se reinventeze, iar șeicul Mohammed Bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, vrea să facă transferuri importante astfel încât să construiască o forță din gruparea britanică. Averea sa este de 11 ori mai mare decât cea a șefului de la Manchester City, Sheikh Mansor. 

Astfel, averea sa îi deschide multe uși cu posibilități nelimitate în materie de transferuri renumite, iar principalul club de la care ar vrea să transfere ar fi chiar Real Madrid. Lui Bin Salman îi place extrem de mult de Vinicius, însă Florentino Perez exclude varianta unui transfer momentan. 

  • Mohammed bin Salman

Perez, gata să renunțe la patru fotbaliști 

Cu toate astea, președintele lui Real Madrid vede interesul șeicului pentru clubul său drept o oportunitate de a scăpa de patru nume importante, informează El Nacional. Isco, Mariano Diaz, Marcelo și Jovic sunt fotbaliștii care nu au primit atât de multe minute în acest sezon și de care Perez vrea să scape. 

Carlo Ancelotti ar fi lăsat clar să se înțeleagă, în noul său mandat la Real Madrid, că nu îi va folosi pe cei patru, care ar putea face parte din unul dintre cele mai 'ambițioase' proiecte sportive din lume. 

După primele șapte etape, Newcastle se află pe penultimul loc în Premier League. cu doar trei puncte obținute, cu două mai multe decât ultima clasată Norwich. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!