Spania

Oferta BOMBA pentru Barcelona! 3 jucatori pe Camp Nou in schimbul lui Griezmann! Cum s-au terminat negocierile

Antoine Griezmann pare ca nu mai este in forma buna care l-a consacrat la Atletico Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Noiembrie 2020, 10:05
Data actualizarii: Luni 23 Noiembrie 2020, 10:17

S-a vorbit mult despre cum francezul nu este pus in evidenta de antrenorii de pe Camp Nou, care nu il folosesc pe postul pe care el performeaza. 

In vara, oficialii lui Atletico Madrid si-ar fi dorit sa-l transfere inapoi pe Griezmann pe Wanda Metropolitano, iar oferta pe care le-au facut-o catalanilor a fost incredibila. 

Madrilenii ar fi fost dispusi sa ofere 3 jucatori la schimb cu Griezmann, printre ei aflandu-se si Alvaro Morata, care a ajuns la Juventus unde s-a impus rapid drept unul dintre principalii marcatori ai echipei lui Pirlo. 

Ceilalti doi fotbalisti la care Atletico ar fi vrut sa renunte pentru a-l aduce inapoi pe Griezmann, sub forma de imprumut pentru un sezon, sunt Mario Hermoso si Thomas Lemar.

Mutarea nu s-a concretizat, in vara presedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu declarand ca francezul este netransferabil. 

Ronald Koeman nu i-a dat, insa, foarte multe sanse in acest sezon lui Griezmann, care atunci cand a intrat pe teren a avut prestatii care i-au atras criticile fanilor. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies