Mutare BOMBA la Barcelona! El este omul care ii poate inlocui pe Xavi si Iniesta! Mutarea de 150 de milioane a catalanilor
Joi 13 Septembrie 2018, 14:41

Mutare BOMBA la Barcelona! El este omul care ii poate inlocui pe Xavi si Iniesta! Mutarea de 150 de milioane a catalanilor

Catalanii anunta pe cine vrea sa aduca Barcelona.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Mundo Deportivo anunta ca FC Barcelona vrea sa-l transfere pe Saul Niguez, mijlocasul celor de la Atletico Madrid. La doar 23 de ani, Saul nu a prins niciun minut la Cupa Mondiala pentru Spania, insa a impresionat in partida cu Croatia, castigata cu 6-0!

Conform jurnalistilor catalani, Barca are sanse mari sa-l transfere daca ofera 150 de milioane de euro, suma la care Atletico este obligata sa-l informeze pe Saul de oferta, fiind clauza de reziliere a contractului care se intinde pana in 2026.

Saul este vazut ca jucatorul care poate sa o ia pe urmele legendelor Xavi si Iniesta.Dragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”