Barca si Real pornesc RAZBOIUL pentru jucatorul de 150 de milioane! Campionul mondial care va declansa lupta teribila
Joi 13 Septembrie 2018, 10:07

Barca si Real pornesc RAZBOIUL pentru jucatorul de 150 de milioane! Campionul mondial care va declansa lupta teribila

Se fac deja planuri pentru 2019 pe piata transferurilor!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Una dintre marile mize: Paul Pogba! Francezul nu mai vrea sub nicio forma sa ramana la Man United, indiferent daca Mourinho pleaca sau nu la finalul sezonului.

Conform Daily Mirror, Pogba a discutat cu agentul sau si i-a transmis sa-i gaseasca o varianta de top pentru vara anului viitor. Sursa citata scrie ca Raiola i-a dat campionului mondial un raspuns care l-a multumit. "Te duc la Barca sau Real, iti promit", i-ar fi spus Raiola.

Paul Pogba are o relatie tot mai dificila cu Jose Mourinho. Cei doi nu au facut niciun secret din problemele de comunicare pe care le au. Francezul si-ar fi dorit sa plece inca din aceasta vara, insa negocierile cu Barcelona nu au dus la rezultatul pe care si-l dorea.Dragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”