Anuntul BOMBA facut de Guardiola: "Vreau sa ma intorc la Barcelona!" Ce a urmat a surprins si mai tare
Joi 13 Septembrie 2018, 09:16

Anuntul BOMBA facut de Guardiola: "Vreau sa ma intorc la Barcelona!" Ce a urmat a surprins si mai tare

Pep Guardiola vrea sa-si incheie cariera la Barcelona.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, viseaza la revenirea la Barcelona. Nu la prima echipa, ci la una dintre formatiile de juniori. Guardiola si-a inceput cariera de antrenor la Barca B in 2007, fiind promovat un an mai tarziu la echipa mare cu care a castigat 3 titluri de campion, 2 Champions League si 2 CM al Cluburilor.

Aflat la al 3-lea sezon la Manchester City, Guardiola incearca sa-si apere titlul castigat in sezonul precedent cu un punctaj record, 100 de puncte.

"Echipele mele vor incerca sa joace asa cum imi doresc. Voi termina acolo unde am inceput; ultimii mei pasi vor fi la o echipa de juniori. Sper eu sa fie la Barcelona"
i-a spus Pep Guardiola lui Jorge Valdano la Universo Valdano.

In trecut, Guardiola a exclus varianta de a se intoarce la echipa mare a Barcelonei. Actualul contract al lui Pep cu Manchester City se incheie la finalul sezonului 2020/2021.Dragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”