Motivul pentru care Salah nu va ajunge pe Camp Nou în acest sezon. A cerut un salariu aproape dublu față de Lewandowski

fc barcelona Joan Laporta Mohamed Salah Robert Lewandowski Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 16:44
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 16:49

FC Barcelona trece printr-o perioadă dificilă din cauza problemelor financiare.

Clubul încă are de suferit în urma strategiei vechii conduceri, când s-au cheltuit sume importante de bani, iar balanța "fairplay-ului financiar" a fost negativă, la 144 de milioane de euro.

Din această cauză s-au făcut reduceri substanțiale ale salariilor, s-au ratat transferuri importante, iar contractul nu i-a mai fost prelungit lui Lionel Messi.

Decizia radicală luată de Joan Laporta

Pentru a evita situații de acest gen, dar și pentru a încerca să rezolve o parte dintre problemele financiare, președintele clubului catalan a luat o decizie importantă și a stabilit o limită salarială pentru jucătorii care ajung pe Camp Nou, maxim 10 milioane de euro.

În urma acestei hotărâri, jucători pentru Mohamed Salah sau Antonio Rudiger au ieșit de pe lista de interes a catalanilor, pretețiile lor financiare fiind mult mai ridicate. Atacantul celor de la Liverpool a cerut 17 milioane de euro pe sezon, în timp ce fundașul a cerut 12 milioane de euro. 

Potrivit publicației AS, Robert Lewandowski s-ar fi înțeles pentru un salariu de 9 milioane de euro pe an, timp de trei sezoane.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!