GALERIE FOTO Ce a făcut Piqué pe Instagram, după ce a fost acuzat că a înșelat-o pe Shakira cu mama unui coleg de la Barcelona  

Pique Instagram Shakira Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Iunie 2022, 23:12
Data actualizarii: Sambata 04 Iunie 2022, 23:41

Gerard Piqué (35 de ani) și Shakira (45 de ani) au confirmat că s-au despărțit, după 12 ani de relație.

Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unui comunicat și au cerut „respect și intimitate, pentru binele copiilor noștri”. Fotbalistul Barcelonei și artista din Columbia au împreună doi copii: Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

Ziarist turc: femeia cu care Pique a înșelat-o pe Shakira e „mama tânărului star Pablo Gavi”

Separarea cuplului a venit în urma zvonurilor că Piqué ar fi înșelat-o pe Shakira. Presa spaniolă a scris că relația dintre cei doi suferea de câteva luni bune, iar apărătorul catalan locuia deja singur de trei luni și ieșea des în oraș fără cântăreață.

Ziarele internaționale au mai multe ipoteze în privința femeii cu care Gerard Piqué i-ar fi fost infidel artistei. El Periodico a scris că ar fi vorba despre „o tânără blondă, în vârstă de 22 de ani, care este studentă și lucrează ca hostess la evenimente”.

Un alt zvon a fost lansat de un jurnalist turc, care a scris că Piqué a fost prins de Shakira cu „mama tânărului star de la Barcelona, Pablo Gavi”. Jurnalistul turc a publicat și o fotografie, însă a confundat-o pe mama lui Gavi.

Acest om a comis o greșeală, pentru că femeia pe care a identificat-o nu este, de fapt, mama lui Gavi, ci sora acestuia. Tânăra se numește Aurora Páez Gavira și este mai în vârstă decât jucătorul Barcelonei”, scrie publicația Pulzo. Sora lui Gavi are 25 de ani și este studentă în Sevilla.

Fotografia publicată de Piqué, alături de Gavi

Gerard Piqué a publicat pe contul său de Instagram o fotografie de grup în care apare și tânărul său coleg Pablo Gavi. Gestul fundașului vine să infirme zvonurile de mai sus, mai ales că, potrivit presei spaniole, cei doi au o prietenie destul de strânsă.

După ce a postat pe Instagram, apărătorul catalan a fost asaltat de comentarii. Cei mai mulți i-au cerut să lămurească dacă a înșelat-o sau nu pe Shakira, în timp ce alții au făcut referire la rumorile cu privire la mama lui Gavi. 

Potrivit presei iberice, aceasta se numește Aurora Belen Gavira, are 43 de ani și nu este o figură publică. A fost văzută uneori la meciurile Barcelonei, unde a venit ca să-și susțină fiul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!