Modric nu se lasa! Vrea sa plece de la Real si va vorbi cu Florentino Perez | ULTIMELE INFORMATII

Modric nu se lasa! Vrea sa plece de la Real si va vorbi cu Florentino Perez | ULTIMELE INFORMATII

Luka Modric isi doreste o noua provocare si vrea sa plece de la Real. 

Gazzetta dello Sport scrie ca Luka Modric nu cedeaza si va merge personal sa vorbeasca cu Florentino Perez, in incercarea de a-l convinge pe presedintele Realului sa-l lase sa plece de la club fara activarea clauzei enorme de 750 de milioane de euro. 

"Nu va pleca pe mai putin de 750 de milioane de euro, cat este clauza din contractul sau", a fost raspunsul dat de Florentino Perez dupa ce au aparut informatii potrivit carora cei de la Inter Milano ar fi interesati de croat. 

Totusi, Modric pare hotarat sa plece si va incerca sa-l convinga pe Perez sa-i permita acest lucru pe mai putini bani, intr-o intalnire privata care va avea loc saptamana viitoare, potrivit informatiilor aparute in Gazzetta dello Sport. 

Dorinta lui Modric de a incerca noi provocari si intentia sa de a discuta cu Florentino Perez mentin inca vii sperantele celor de la Inter. 

Luka Modric a semnat acum doi ani un nou contract pe patru sezoane cu Real Madrid, ceea ce inseamna ca el ar putea pleca in 2020 de la clubul spaniol. La 32 de ani, croatul castiga 9 milioane de euro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Focarele de Covid-19 se extind, în România. Autoritățile ar putea institui măsuri de restricție în anumite zone
BRAT