Mesajul lui Luka Modric după egalul cu Italia: "Mulțumesc fanilor italieni"

Luka Modric campionatul european EURO 2024 EURO 2024 Luka Modric / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 08:21
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 08:28

Italia a egalat Croația la utlima fază a meciului, scor 1-1 și s-a calificat în optimile de finală ale Euro 2024 de pe locul doi, în timp ce Croația are șanse minime să mai prindă un loc în fazele eliminatorii.

Croația ar putea obține calificarea în optimi dacă Aglia va învinge Slovenia astăzi cu cel puțin 3-0, însă ar putea fi scoasă din joc de Cehia, care întâlnește Turcia în ultima etapă, așadar, încă se joacă.

Luka Modric a marcat, însă golul său nu a fost suficient pentru ca Croația să învingă Italia. Golul reușit de nr. 10 de la Real Madrid a dat speranță echipei din Balcani, însă Zaccagni a restabilit egalitatea în ultimul moment. 

"E o mare tristețe, este ca o înfrângere și suntem dezamăgiți. Ne-a lipsit concentrarea, eficiența în ultimele faze ale meciurilor, trebuia să fim la maximă concentrare și noi nu am fost. Meritatam să câștigăm, chiar dacă Italia a avut șansele ei. Asta e fotbalul, uneori e bucurie, alteori dezamăgiri ca asta", a spus Modric.

Italienii l-au aplaudat la scenă deschisă pe veteranul croat

"Le mulțumesc pentru acest gest, nici nu le-am observat pentru că în acel moment era doar dezamăgire. Eu, Brozovic, Perisic și Kovacic am oferit multe acestei naționale și mai putem da multe, fotbalul ne-a dat multă bucurie în trecut, chiar dacă astăzi suntem dezamăgiți. Cu toate acestea, am dat totul, am lăsat inima pe teren, chiar dacă nu a fost de ajuns", a mai spus Modric.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!