"Ma innebuneste capacitatea lui de a tine pasul cu trecerea timpului!"  Fostul antrenor al lui Messi, despre calitatile extraterestre ale argentinianului 

"Ma innebuneste capacitatea lui de a tine pasul cu trecerea timpului!"  Fostul antrenor al lui Messi, despre calitatile extraterestre ale argentinianului 

Juan Carlos Unzue este bucuros ca a lucrat cu cineva ca Messi si isi aminteste cu drag momentele petrecute la Barcelona. 

Juan Carlos Unzue a fost antrenorul lui Messi si a jucat alaturi de fotbalisti precum Maradona, Schuster, Guardiola sau Simeone. Fostul antrenor si portar de la Barca a acordat un interviu unde si-a exprimat admiratia pentru Messi.

"Inca de la inceput m-am simtit apropiat de Messi pentru felul sau de a fi. Unul din portarii pe care i-am antrenat a fost Jose Manuel Pinto, iar Leo era unul din cei mai buni prieteni ai sai. Exista o relatie grozava.", a spus Unzue pentru Ole.

Unzue a fost secundul lui Luis Enrique la Barcelona si a spus care este calitatea ce mai importanta a lui Messi: "Exista un lucru care ma innebuneste la Leo si anume capacitatea pe care o are sa tina pasul cu timpul. Intotdeauna a avut intentia de a evolua de-a lungul carierei si a dorit sa ramana la cel mai inalt nivel. Este impresionant. Oamenii cred ca e doar talent natural, insa talentul se intretine cu munca multa."

Unzue a mai vorbit despre lucrurile care nu ii plac la Barcelona: "Din pacate, in club sunt lucruri care nu se schimba in timp. Exista alegeri pentru presedinte, iar cand se intampla asta fiecare profita de interesele lui si incearca sa castige batalia. Acest lucru nu ajuta la nimic."

Juan Carlos Unzue a antrenat echipe precum Racing Santander, Celta sau Girona, iar ca jucator a reusit sa castige Cupa Spaniei si Cupa UEFA cu Barcelona. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Marea Britanie e în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies