Lionel Messi Barcelona Jerzy Dudek Real Madrid Spania

"Messi este fals si provocator!" Un fost portar de la Real Madrid a lansat un atac asupra starului argentinian! De la ce a pornit totul

Messi este acuzat ca este fals, in ciuda faptului ca multi spun despre el ca este un tip linistit.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Aprilie 2020, 14:00
Data actualizarii: Joi 23 Aprilie 2020, 14:07

Jerzy Dudek, fostul portar de la Real Madrid si Liverpool, pare sa fie deranjat de cele sase trofee castigate de Barcelona in perioada Guardiola.

Portarul polonez care a evoluat pentru Real Madrid in perioada 2007-2011, a lansat o carte in care povesteste experientele sale din cariera fotbalistica. Cartea este intitulata "O cale reala" si descrie diferite intamplari din viata portarului.

Intr-unul dintre capitole, Dudek vorbeste despre Messi si nu ezita sa il numeasca "fals si provocator", in ciuda faptului ca Messi este cunoscut ca un tip linistit. "A fost fals si provocatror, ca Barcelona si Josep Guardiola. Au crezut ca sunt pregatiti sa provoace si uneori au ajuns la perfectiune. Asta l-a ranit pe Jose Mourinho si pe intreaga echipa.", a scris Dudek in cartea sa.

Dudek a scris si despre Ronaldo, despre care a spus: "Cristiano este arogant, dar in profunzime este un tip adevarat. Prefera sa castige cu 2-1, dar sa inscrie el golurile, decat sa castige cu 5-0 si golurile sa fie inscrise de colegii sai."

Jerzy Dudek a prins doar 12 meciuri in perioada de patru ani petrecuta la Madrid, dar si-a trecut in palmares un campionat si o Cupa a Spaniei.

Modifică setările cookies