fc barcelona Juventus Torino Miralem Pjanic Spania

"L-au contactat deja!" Barcelona a aflat PRETUL jucatorului pe care il vrea in locul lui Griezmann! Mesajul primit de Barca

Catalanii anunta jucatorul pe care il vrea Barcelona dupa ce Antoine Griezmann a anuntat ca ramane la Atletico Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Iunie 2018, 11:19
Data actualizarii: Miercuri 20 Iunie 2018, 11:27

Odata cu refuzul primit de la Griezmann, FC Barcelona s-a reorientat pe piata transferurilor. Campioana Spaniei vrea sa intareasca mijlocul terenului si presa catalana scrie ca Miralem Pjanic este principala tinta! Mundo Deportivo a anuntat ca Pjanic a fost deja contactat de Barcelona pentru a-l convinge sa vina in aceasta vara la Barcelona.

Astazi, italienii de la Tuttosport scriu ca Juventus le-a transmis celor de la Barcelona pretul pentru care sunt dispusi sa renunte la mijlocasul bosniac de 28 de ani: 80 de milioane de euro! Negocierile intre cele 2 cluburi au inceput, Barca sperand sa obtina un pret mai bun pentru Pjanic.

  • L-au contactat deja! Barcelona a aflat PRETUL jucatorului pe care il vrea in locul lui Griezmann! Mesajul primit de Barca

"Suntem flatati de aceste informatii. A atras interesul unor cluburi grozave datorita lucururilor bune facute la Juventus. In acest moment, Miralem e in vacanta asa ca daca Barcelona vrea sa-l transfere trebuie sa o contacteze pe Juventus pentru a incepe negocierile" a spus agentul jucatorului, Michael Becker, pentru Mundo Deportivo.

Pjanic a marcat 7 goluri si a dat 14 assist-uri in 44 de partide in sezonul trecut pentru Juventus.

Modifică setările cookies