Spania

Koeman, asaltat de fanii furioși la ieșirea de pe Camp Nou! I-au lovit mașina cu pumnii și picioarele! Imaginile momentului

Barcelona a pierdut meciul cu Real Madrid, 1-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 21:47
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 21:50

Catalanii au ajuns la al patrulea meci consecutiv pierdut cu Real Madrid, iar rezultatul nu a fost deloc pe placul fanilor, care s-au mobilizat și au fost în număr extrem de mare pe Camp Nou. Aceștia au realizat și o coregrafie spectaculoasă, prin care și-au încurajat favoriții, însă nu a fost de ajuns. 

Barcelona a pierdut, iar în urma rezultatului se află pe locul 9 în clasament, în timp ce Real a devenit lider. Furioși pe rezultat, suporterii catalanilor l-au așteptat pe Koeman la finalul meciului, iar în momentul în care antrenorul a ieșit cu mașina de pe Camp Nou, i-au asaltat bolidul și au început să urle și să lovească vehiculul cu pumnii și picioarele.

Reacția lui Koeman după înfrângerea cu Real 

Tehnicianul neerlandez a vorbit la finalul meciului despre înfrângerea suferită, vizibil dezamăgit, în special pentru ocaziile clare pe care echipa sa le-a ratat. 

„Întotdeauna e complicat să obții un astfel de rezultat. Am fi meritat alt rezultat, mai ales în prima parte. Am avut o ocazie clară pentru a deschide scorul, însă după a venit golul lor. Contraatacul lor este extrem de periculos. Echipa a lucrat bine și publicul a ajutat până la final. Nu este rezultatul pe care îl doream. 

În prima repriză am arătat bine, ne-am creat o ocazie extrem de clară. Echipa a arătat bine. E diferit atunci când treci în avantaj pe tabelă. Au așteptat contraatacul și nu poți opri calitatea lor din atac. A fost complicat. 

A mai rămas mult din campionat. Miercuri avem alt meci și vom aduce jucătorii în cea mai bună formă fizică. Aguero și Fati au demonstrat că vor fi jucători importanți pentru echipă. Trebuie să fim mai efectivi. O astfel de ocazie trebuie transformată. 

Jucătorii sunt dezamăgiți de rezultatul final și așa și trebuie, însă meciul trebuie analizat bine. Le-am făcut față și am avut și sprijinul publicului. Nu e timp să ne dăm bătuți. 

A fost fantastic că fanii au umplut stadionul. A fost o senzație incredibilă pentru mine și jucători, însă e păcat din cauza rezultatului. Plec puțin frustrat”, a spus Koeman citat de Mundo Deportivo

Modifică setările cookies