Spania

Ronald Koeman a vorbit despre postul său, înainte de Barcelona - Real Madrid: ”Asta simt”

Meciul dintre Barcelona și Real Madrid se joacă duminică, de la ora 17:15, pe stadionul Camp Nou din Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 21:18
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 21:24

Cu presiunea unui ”El Clasico” pe umeri, Ronald Koeman, antrenorul catalanilor, a vorbit despre viitorul său pe banca echipei în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului.

În ultima vreme s-a zvonit că acesta ar putea fi înlocuit de la ”cârma” echipei, din cauza rezultatelor modeste.

Ronald Koeman, înainte de Barcelona - Real Madrid

„Nu cred că ar putea fi mai mare presiunea pentru mine. Dar ca antrenor al Barcelonei trebuie să accepți această presiune. Știu importanța unui El Clasico. Trebuie să răspund înaintea fiecărui meci dacă am susținere. Sunt antrenorul Barcelonei acum, vom vedea mâine ce va fi. Simt că sunt susținut de conducerea clubului, dar totul depinde de rezultate.

Nu cred că acest meci va fi decisiv în lupta pentru titlu. Dar va arăta situația în care se află cele două echipe. Știu exact ce avem de făcut, nu îmi e frică înaintea acestui derby.

Nu știu dacă lumea se îndoiește de noi, dar eu nu mă îndoiesc. În El Clasico, nu există o favorită. Dar vom avea fanii de partea noastră și trebuie să jucăm fără teamă. Vrem să arătăm că suntem o echipă bună, dar nu trebuie să punem o presiune suplimentară pe noi”, a spus Ronald Koeman, la conferința de presă.

Barcelona este pe locul șapte, cu 15 puncte, la două puncte distanță de Real Madrid, care ocupă locul trei. Lider este Real Sociedad, cu 20 de puncte, dar cu un meci în plus față de cele două.

Modifică setările cookies