Eden Hazard accidentare Borussia Dortmund Real Madrid Thomas Meunier Spania

Fotbalistul care l-a scos din joc pe Hazard rade de Real Madrid! "Da, am fost la antrenamentele Realului si am intrat mai tare la el!"

Dezamagirea provocata de Eden Hazard la Real Madrid continua, fotbalist fiind accidentat pana la finalul anului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Martie 2021, 17:57
Data actualizarii: Luni 29 Martie 2021, 18:11

Thomas Meunier, coleg la nationala cu Hazard, e cel care l-a lovit pe jucatorul Realului in 2019, atunci cand madrilenii au infruntat-o pe PSG, iar fotbalistul "blanco" a iesit accidentat inainte de finalul partidei. Conform Mundo Deportivo, fundasul care a ajuns acum la Borussia Dortmund, Meunier, a glumit pe seama situatiei in care se afla Hazard, care este din nou lovit.

"Da, gata, m-am dus sa ma antrenez cu Madrid saptamana trecuta si am facut din nou o intrare tare la Hazard", a spus Meunier. Jucatorul a fost victima unor abuzuri pe social media dupa ce i-a provocat acea accidentare fotbalistului lui Real si si-a inchis platformele de comunicare online unde era inregistrat, dar a explicat ca nu a facut-o din aceasta cauza, ci deoarece isi pierdea concentrarea inaintea meciurilor.

  • Fotbalistul care l-a scos din joc pe Hazard rade de Real Madrid! Da, am fost la la ei si am avut o intrare mai puternica la el

"Imi pierdeam concentrarea. Ma asezam pe banca, stateam pe telefon, raspundeam la mesaje, faci asta un minut, si dupa observi ca de fapt au trecut 20 de minute, fara sa realizezi. De asta le-am inchis. Comunic cu cine trebuie si cum trebuie, nu stau sa mai pierd timpul", a mai spus jucatorul lui Dortmund.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!