Fie el, fie Ronaldo! Conditia pusa de Bale ca sa ramana la Real Madrid! Schimbarea pe care i-o impune lui Zidane

Fie el, fie Ronaldo! Conditia pusa de Bale ca sa ramana la Real Madrid! Schimbarea pe care i-o impune lui Zidane

Gareth Bale a anuntat imediat dupa dubla care a adus trofeul UEFA Champions League la Madrid ca nu doreste sa mai ramana!

Al 3-lea trofeu consecutiv pentru Real Madrid in UEFA Champions League va duce la schimbari importante - imediat dupa meci, Cristiano Ronaldo si Gareth Bale au dat declaratii care pun sub semn de intrebare viitorul lor la Real Madrid.

In ceea ce il priveste pe Bale, cel care a inscris 2 goluri in finala, acesta ar putea fi totusi convins sa ramana. Conform spuselor jurnalistului Guillem Balague, Bale doreste sa devina principalul om din atacul Realului, ceea ce ar insemna plecarea lui Ronaldo!

"Va exista o intalnire intre reprezentantii lui Gareth Bale si Real Madrid, asa cum a anuntat chiar el, dar asta nu se va intampla decat peste cel putin 2 saptamani. Mesajul pe care reprezentantii lui vor sa-l transmita din partea lui Bale este ca acesta vrea sa se simta mai important. Nu vrea doar sa fie titular cert, vrea sa fie in centrul atacurilor Realului" spune jurnalistul spaniol.

Daca cei de la Real Madrid nu va accepta conditiile cerute de Bale, acesta ar urma sa o paraseasca pe Real, fiind dorit de Manchester United.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies