El Clasico s-a AMANAT! Cand se va juca marele meci dintre Barcelona si Real Madrid! Decizia va aduce pierderi financiare URIASE

El Clasico s-a AMANAT! Cand se va juca marele meci dintre Barcelona si Real Madrid! Decizia va aduce pierderi financiare URIASE

Barcelona - Real Madrid nu se va mai juca pe 26 octombrie.

UPDATE: Liga Profesionista de Fotbal din Spania a decis ca meciul dintre Barcelona si Real Madrid sa nu se joace pe 26 octombrie asa cum era programat. 18 decembrie ar fi o data pe placul celor doua cluburi, insa Liga ar prefera 7 decembrie. O decizie clara in acest sens s-ar putea lua la inceputul saptamanii viitoare.


Oficialii fotbalului din Spania au luat decizia de a schimba data meciului dintre Barcelona si Real Madrid. Decizia deschide un nou conflict cu LaLiga pentru drepturile de televiziune.

Meciul programat initial pe 26 octombrie se va juca pe 18 decembrie.

Reprogramarea partidei coincide cu protestele masive care se desfasoara la Barcelona, ca raspuns la hotaraarea justitiei spaniole impotriva prizonierilor si activistilor politici catalani.

Pe 26 octombrie va avea loc la Barcelona o mare demonstratie care incepe la cateva ore dupa inceperea partidei. 

Decizia oficialilor spanioli porneste un nou conflict in LaLiga, care va avea un prejudiciu economic grav pentru drepturile de televiziune.

Cele doua "El Clasico" sunt impartite intre fusul orar din Asia si cel din America. Acest lucru a fost facut in special pentru piata asiatica. Modificarea datei inseamna ca, in loc ca partida sa se joace la ora 13:00 (ora locala din Spania), se va juca noaptea, deci telespectatorii din Asia nu vor putea vedea partida in orele de varf pe care operatorii le solicita prin contract.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies