Mourinho, replica zilei dupa El Clasico: "Sa isi faca pagina de Instagram!" Laude pentru jucatorul "invizibil" al Barcelonei

Mourinho, replica zilei dupa El Clasico: "Sa isi faca pagina de Instagram!" Laude pentru jucatorul "invizibil" al Barcelonei

Barcelona a oferit o veritabila lectie de fotbal rivalilor de la Real in decurs de patru zile.

Catalanii au castigat returul semifinalei de Cupa Spaniei, scor 3-0, dar si meciul de campionat, scor 1-0. Ambele victorii au venit pe terenul Realului.

Fost antrenor la Real Madrid, Jose Mourinho i-a laudat pe jucatorii Barcelonei.

"E o lauda, nu o critica. Barcelona nu joaca fenomenal, dar au un joc solid si castiga meciuri. Ii iau pe Gerad Pique si Clement Lenglet, care fac o pereche fantastica. Iar Ter Stegen este din ce in ce mai bun. Rakitic este unul dintre jucatorii cei mai subapreciati. Este fantastic la toate capitolele, la faza defensiva, unde compenseaza absenta lui Messi. Este fantastic cand e in posesie, joaca cu usurinta si este eficient", a declarat Mourinho pentru MundoDeportivo.

"The Special One" si-a incheiat aprecierile cu o gluma. I-a recomandat lui Rakitic sa fie mai atent si la partea de social-media.

"Trebuie sa isi faca pagina de Instagram. Acolo nu e foarte prezent. Dar e foarte bun pe teren", a mai precizat Mourinho.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT