SURPRIZA IN SPANIA! Se muta El Clasico?! Real Madrid vrea sa ANULEZE meciul

SURPRIZA IN SPANIA! Se muta El Clasico?! Real Madrid vrea sa ANULEZE meciul

Posibile schimbari in cel mai asteptat meci al sezonului dintre Barcelona si Real Madrid. 

La Liga intentioneaza sa schimbe ordinea din "El Clasico" din acest sezon, dupa cum titreaza "El Pais". Motivele sunt de ordin politic, din cauza manifestatiilor care au loc in Barcelona din cauza sentintei Curtii Supreme impotriva politicienilor catalani. In data de 26 octombrie este prevazuta o noua manifestatie pe strazi, iar pozitia Barcelonei fata de aceasta decizie l-a determinat pe Javier Tebas, presedintele La Liga, sa cantareasca aceasta posibilitate. 

Pentru a evita situatiile in care siguranta meciului ar fi compromisa pe Camp Nou, La Liga propune ca primul meci sa se joace pe Santiago Bernabeu, pe data de 27 octombrie, iar returul din 1 martie sa aiba loc pe stadionul catalanilor. 

Real Madrid si Barcelona trebuie sa prezinte Curtii Supreme deciziile lor luni, 21 octombrie. Real Madrid refuza propunerea pe motivul ca "aceasta schimbare altereaza competitia" si anunta ca ar prefera ca meciul sa se anuleze, decat sa se joace pe Bernabeu. Barcelona nu s-a prountat inca in legatura cu acest subiect. 

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul de Interne, Marcel Vela: "Dosarul 10 august ar putea fi desecretizat în această săptămână"
BRAT