Pique, Busquets, Sergi Roberto si Jordi Alba, nevoiti sa renunte la o parte din bani pentru ca Messi sa poata semna cu Barcelona

Lionel Messi Gerard Pique jordi alba Sergi Roberto Sergio Busquets Fotbal extern Gerard Pique, Sergio Busquets, Sergi Roberto si Jordi Alba, obligati sa renunte la bani pentru ca Messi sa poata semna cu Barcelona
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Iulie 2021, 23:01
Data actualizarii: Sambata 17 Iulie 2021, 23:34

Continua perioada de incertitudine in privinta noului contract al lui Messi la Barcelona!

Oficialii clubului catalan le-ar fi cerut fotbalistilor cu experienta sa renunte la o parte din salarii pentru a le da un exemplu si celor mai tineri.

Mateu Alemany, directorul sportiv al Barcelonei, s-a intalnit cu agentii jucatorilor Sergi Roberto, Sergio Busquets, Gerard Pique si Jordi Alba pentru a discuta despre micsorarea salariilor, potrivit Daily Mail.

  • Gerard Pique, Sergio Busquets, Sergi Roberto si Jordi Alba, obligati sa renunte la bani pentru ca Messi sa poata semna cu Barcelona

Clubul spera ca in acest fel sa reuseasca sa se incadreze in limita cheltuielilor impuse de fair-play-ul financiar si sa-i poata oferi un nou contract lui Messi.

In situatia de fata, Barcelona ar trebui sa reduca salariile cu 187 de milioane de euro. Plafonul salarial pentru anul trecut a fost de 347 de milioane, iar in acest an a scazut la 160 de milioane de euro.

In trecut, Barcelona a mai incercat sa reduca salariilor fotbalistilor cu 40% insa in acel moment initiativa nu a avut succes, fiind respinsa de echipa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!