Cristiano Ronaldo fc barcelona Juvenus Lionel Messi salariu Fotbal extern

Ronaldo, inca un an la Juventus? Salariul propus e de 3 ori mai mic decat al lui Messi, redus cu 50%

Contractele lui Lionel Messi si Cristiano Ronaldo au fost intens discutate in ultimele saptamani.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Iulie 2021, 09:56
Data actualizarii: Duminica 18 Iulie 2021, 10:18

Dupa mai bine de doua saptamani de speculatii, Lionel Messi a ajuns la o intelegere cu FC Barcelona si, potrivit informatiilor prezentate de presa din Spania, argentinianul va continua pe Camp Nou pentru inca cinci ani. Contractul lui a expirat la 30 iunie, iar clubul catalan a fost nevoit sa gaseasca o solutie de compromis si intelegere din partea lui Messi pentru a ajunge la un acord financiar mult mai mic fata de cel precedent, din cauza problemelor financiare.

Starul argentinian a fost de acord cu o reducere de 50% a salariului pentru urmatorii cinci ani, dar chiar si asa suma pe care o va castiga este una impresionanta. Messi va castiga aproximativ 72 de milioane de euro pe an fata de cele 140 de milioane anual pe care le-a incasat in ultimii patru ani. 

De cealalta parte, Cristiano Ronaldo intra in ultimul an de contract la Juventus. Desi s-a scris in nenumarate randuri ca ar fi dorit de PSG sau Manchester United, portughezul se pare ca va ramane in Italia pentru inca cel putin un an. 

Oficialii de la Juventus sunt pregatiti sa-i propuna o prelungire a contractului pentru inca un an, singura problema fiind reducerea salariului.

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, Ronaldo ar trebui sa accepte o suma de 20 de milioane de euro fata de cele 31 de milioane de euro pe care le castiga in prezent, pana in 2022.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: Getty Images 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!