Dortmund isi ia super atacant la pret de Black Friday! Nemtii l-au gasit pe inlocuitorul perfect pentru Lewandowski

Dortmund isi ia super atacant la pret de Black Friday! Nemtii l-au gasit pe inlocuitorul perfect pentru Lewandowski

Paco Alcacer e revelatia sezonului, atat in Germania cat si la nationala Spaniei. 

Barcelona l-a transferat pe Paco Alcacer ca solutie de avarie de la Valencia, insa atacantul nu a reusit sa se impuna langa Messi si Suarez in atacul catalanilor. In acest sezon, Barca a decis sa-l imprumute la Dortmund, acolo unde Alcacer a reusit 7 goluri in 4 partidei. Mai mult, Alacer a lovit de doua ori si la nationala Spaniei in victoria cu 4-1 din Tara Galilor.

Toate acestea se intampla in timp ce Barcelona se chinuie in campionatul Spaniei. Au pierdut in ultima etapa cu Betis, chiar pe Camp Nou. Catalanii ar fi vrut sa-l cheme inapoi pe Alcacer in pauza de iarna, insa au fixat clauza de transfer definitiv pentru Dortmund, iar nemtii vor sa profite de ea.

Potrivit jurnalistilor de la El Mundo Deportivo, formatia de Bundesliga este pregatita sa activeze clauza de reziliere a fotbalistului si sa achite 23 de milioane de euro in schimbul fotbalistului de 25 de ani.

Paco Alcacer are 9 goluri in acest sezon in doar 200 de minute jucate. Barca a primit 8 milioane de euro pentru imprumutul pe un sezon. Daca il vor vinde, catalanii vor mai primi 23 de milioane de euro plus alte 5 milioane in variabile.

"Alcacer, o eroare istorica pentru Barcelona", titra si Marca dupa prestatia lui Alcacer de la nationala. 
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies