Luka Modric Balonul de Aur luka modric balonul de aur Luka Modric Zinedine Zidane Modric Balonul de Aur Spania Discutia pe care Luka Modric n-o va uita niciodata: "Zidane m-a chemat in biroul lui" Momentul care i-a schimbat cariera croatului

Discutia pe care Luka Modric n-o va uita niciodata: "Zidane m-a chemat in biroul lui" Momentul care i-a schimbat cariera croatului

Luka Modric a pus capat dominatiei Messi - Ronaldo in cursa pentru castigarea Balonului de Aur. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Decembrie 2018, 13:58
Data actualizarii: Marti 04 Decembrie 2018, 14:05

Croatul a castigat trofeul in acest an, dupa ce si-a adjudecat si distinctia FIFA The Best. 

Dupa castigarea premiului, Luka Modric le-a dezvaluit celor de la France Football care a fost unul dintre momentele care l-au facut cel mai mult sa spere ca poate reusi sa cucereasca trofeul intr-o buna zi. 

Zinedine Zidane a jucat un rol cheie in formarea lui Luka Modric de-a lungul carierei sale si a fsot unul dintre cei care i-au spus croatului ca poate castiga Balonul de Aur intr-o buna zi. 

"Cand am vazut ca am castigat toate trofeele individuale din acest an si m-am vazut printre cei 30 de finalisti, am inceput sa cred ca e posibil, insa exista un lucru pe care n-o sa-l uit niciodata. 

Cand Zidane a devenit antrenorul Realului in 2016, m-a chemat in biroul lui intr-o zi dupa antrenamnet si mi-a spus cum ma vede ca jucator si ce se asteapta sa reusesc. 

El mi-a spus ca sunt unul dintre cei mai importanti jucatori ai lui si, mai mult decat atat, mi-a spus ca ma vede un jucator care poate castiga Balonul de Aur. 

Cand cineva ca Zidane, o personalitate cu o istorie ca a lui, iti spune asta, capeti incredere. L-am admirat si l-am respectat enorm ca jucator, el m-a privit ca si cum as fi fost propria lui persoana, tacut si putin timid, el s-a asteptat ca eu sa ma exprim mai bine pe teren, sa ma deschid acolo. 

A avut nevoie de mine sa fiu un jucator cheie intr-o era in care noi jucam cu adevarat bine. Acele vorbe ale lui Zidane m-au ajutat sa evoluez in jocul meu", a povestit castigatorul Balonului de Aur. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!