Spania

Dembele încă nu a semnat prelungirea, iar agentul său îl atacă pe Xavi: „Nu înțelegem asta!” 

Situația lui Ousmane Dembele (24 ani) continuă să fie una incertă, fotbalistul nu a semnat încă prelungirea contractului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 18:51
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 18:52

Winger-ul francez a refuzat, până acum, toate propunerile venite din partea clubului catalan pentru prelungirea contractului. Agenții lui Dembele au cerut un salariu mult mai mare pentru jucătorul lor, în ciuda faptului că Barcelona are probleme financiare în continuare și datorii de un miliard de euro. 

Cu toate astea, Xavi și-a exprimat deja în câteva rânduri dorința ca fotbalistul adus de la Dortmund în urmă cu 4 ani să rămână pe Camp Nou. Antrenorul însă a fost arătat cu degetul de agentul fotbalistului, care pentru L'Equipe, și-a exprimat nemulțumirea față de un moment petrecut recent. 

Critici dure pentru o decizie de ale lui Xavi 

Moussa Sissoko, impresarul lui Ousmane Dembele, a atacat decizia tehnicianului iberic de a-l folosi pe fotbalist în meciul din Cupa Spaniei, cu Linares, 2-1. 

„Se vorbește mult, însă nu e o chestiune de bani. E o chestiune care ține de gestiunea zilnică. Gestiunea sportivă, să joace fără să se antreneze și venind după Covid-19, e dificil să înțelegem asta noi”, a declarat Sissoko pentru sursa citată. 

Ousmane Dembele a fost trimis în teren în repriza a doua a meciului cu Linares, când echipa era condusă încă din minutul 19. Francezul venea după perioada de carantină și nu se antrenase cu echipa, însă a înscris golul egalizator, în minutul 63, iar Jutgla a adus victoria, 6 minute mai târziu. 

Modifică setările cookies