Spania

CUTREMUR in fotbal! Se pregateste plecarea lui Messi de la Barca: "Ronaldo face acest lucru POSIBIL!" Unde ar putea ajunge

Invitat de Ronaldo in Serie A, Leo Messi ar putea sa-l urmeze!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Decembrie 2018, 10:53
Data actualizarii: Sambata 22 Decembrie 2018, 10:55

Inter Milano este gata de investitii majore in urmatorul an pentru a se lupta cu sanse reale la titlu cu Juventus. Noul sef executiv, Giuseppe Marotta, se va ocupa de transferuri iar agentul Alessio Sundas cred ca marele vis al clubului ramane aducerea lui Messi!

"Lionel Messi la Inter Milano? O data cu venirea lui Cristiano Ronaldo la Juventus totul este posibil din punctul meu de vedere.

Juve a platit o suma uriasa pentru a-l aduce pe Ronaldo si asta deja le-a deschis anumite usi. Au castigat deja o parte din banii investiti in afacerea Ronaldo datorita marketingului. Daca Juventus a putut sa-l ia pe Ronaldo de la Real Madrid, cred ca Inter ar putea macar sa incerce sa-l ia pe Lionel Messi.

Ce au de pierdut? Cred ca este posibil asa ca sa vedem cum vor evolua lucrurile in viitorul apropiat. Depinde si de Barcelona" spune Sundas, citat de Calciomercato. Sundas a dezvaluit ca a discutat deja despre aceasta varianta cu Pep Segura, managerul general al Barcelonei, si cu tatal lui Leo Messi.

Modifică setările cookies