Cum a explicat Xavi faptul că Gavi joacă cu șireturile desfăcute. Dezvăluirea făcută de antrenorul catalanilor 

Gavi fc barcelona xavi Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 16:35
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 17:07

Gavi este unul dintre cei mai apreciați jucători de la FC Barcelona, evoluțiile sale din ultima perioadă fiind entuziasmante.

Deși are doar 17 ani, mijlocașul iberic a evoluat în 30 partide în Primera Division și în 6 meciuri în Champions League, fiind unul dintre pioni importanți pentru reconstrucția clubului catalan.

Fanii și jurnaliștii au observat că Gavi are obiceiul de a juca cu șireturile desfăcute, iar după partida cu Mallorca, pe care catalanii au câștigat-o cu 2-1, Xavi a fost întrebat despre acest subiect la conferința de presă.

"A spus că se simte confortabil așa, îi este bine așa, nu trebuie să ne îngrijorăm. Poate că dacă ar fi legate nu ar mai juca atât de bine! Este incredibil cât de matur este pentru un jucător de 17 ani. Mai are multe lucruri de îmbunătățit, dar este un spirit ambițios și foarte competitiv.

Sper că își va reînoi contractul. Să vedem dacă se va întâmpla cât de curând. După Araujo, sper ca el să fie următorul. Am spus deja că este fundamental pentru echipă", a declarat Xavi.

Negocieri în impas între Gavi și FC Barcelona

Gavi (17 ani) va intra în vară în ultimul an de contract cu FC Barcelona, iar conducerea vrea să-i ofere o nouă înțelegere mijlocașului care este cotat la 60 de milioane de euro de site-urile de specialitate.

Acesta este monitorizat de cluburi importante din Europa. Cu toate acestea, și-ar dori să rămână la Barcelona, însă deocamdată sunt discuții intense între cele două părți pe partea financiară.

Potrivit sport.es, în prezent Gavi are un salariu de 100.000 de euro pe an, ceea ce înseamnă aproximativ 8400 de euro pe lună. Între trei și patru ori mai puțin decât nume importante din Liga 1, precum Alexandru Chipciu, Florin Tănase sau Constantin Budescu. 

Dacă Gavi va semna un nou contract cu FC Barcelona, acesta ar urma să primească și un bonus de două milioane de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!