Sergio Busquets Barcelona Sergio Busquets Barcelona Sergio Busquets Xavi Spania

Barcelona e ca un magnet! Starul care voia să plece în MLS a fost convins de Xavi să rămână pe Camp Nou

Fotbalistul Barcelonei valora 80 milioane de euro în urmă cu patru ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 18:21
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 18:35

Infuzia de jucători tineri a fost un motiv cheie pentru începutul promițător al Barcelonei cu Xavi Hernandez pe bancă. Tehnicianul spaniol a scos cea mai bună versiune din tinerii jucători pentru a crea fundația solidă a viitoarei echipe.

Cu toate acestea, deși jucătorii tineri ar putea juca un rol vital pentru eventualul succes al Barcelonei în anii următori, este la fel de important ca gruparea de pe Camp Nou să-și păstreze starurile trecute de 30 de ani, scrie site-ul barcauniversal.

Potrivit unei informații furnizată de jurnalistul italian Fabrizio Romano, Xavi l-ar fi convins deja pe unul dintre veteranii echipei, Sergio Busquets, să-și prelungească înțelegerea pe Camp Nou.

Romano susține că Busquets a fost de acord să rămână la gruparea catalană încă un sezon, după ce ar fi purtat discuții cu Xavi.

Deși contractul veteranului nu expiră până la sfârșitul sezonului viitor, au existat zvonuri la începutul anului care alimentau ideea că mijlocașul campion mondial și european ar urma să plece în această vară la o grupare din Major League Soccer (MLS).

Se pare că Busquets nu are nicio intenție să părăsească clubul în această vară. El vrea să rămână la Barcelona până la expirarea contractului înainte de a lua o decizie definitivă, nu numai asupra viitorul său la club, ci și asupra carierei în general.

La 33 de ani, Busquets rămâne un fotbalist esențial al Barcelonei. Mijlocaș cu un rol decisiv pe faza de recuperare, dar și prezent mereu la creație, Sergio Busquets a fost om-cheie în ultimul timp, susține presa din Spania, și ca "îndrumător" pentru mai tinerii Frenkie de Jong, Pedri și Gavi.

  • 133 de selecții și două goluri sunt cifrele lui Busquets la naționala Spaniei 
  • 80 milioane euro valora căpitanul Barcelonei în urmă cu patru ani
  • 9 milioane de euro valorează în prezent Sergio Busquets
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!