Spania

Se încheie epopeea Dembele? Presa din Spania a oferit detalii noi despre negocierile cu FC Barcelona

Contractul lui Ousmane Dembele expiră la finalul sezonului, iar oficialii jucătorului negociază în continuare cu clubul catalan.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 09:27
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 09:47

Oficialii Barcelonei vor ca fotbalistul francez să rămână pe Camp Nou, în ciuda faptului că jucătorul a refuzat propunerile inițiale, nemulțumit de partea financiară, considerând că merită mai mult.

În urmă cu câteva zile a existat o nouă întâlnire între Mateu Alemany, directorul sportiv al clubului catalan și Moussa Sissoko, agentul jucătorului. Chiar dacă nu au ajuns la o înțelegere, presa din Spania anunță că discuțiile dintre cele două părți sunt pe drumul cel bun și că există șanse reale pentru prelungirea contractului lui Dembele. 

Joan Laporta i-a transmis un ultimatum lui Ousmane Dembele

Președintele Barcelonei a vorbit într-un interviu acordat celor de la Mundo Deportivo, iar printre subiectele abordate a fost și situația francezului. În cazul său, Joan Laporta a dezvăluit că ultima ofertă transmisă lui Dembele a expirat în decembrie, iar în cazul în care și-ar dori să rămână, ar trebui să se supună cerințelor și pretențiilor clubului, care vor fi diferite față de oferta din iarnă, în contextul în care Barcelona are mari probleme economice, iar limitele salariale trebuie definite cu mare atenție. 

"Dembele este un tip super, încântător, nouă, cel puțin de când am venit la conducere, nu ne-a făcut probleme. Poate vedem cea mai bună variantă a lui Dembele de când este la Barca, sigur. Este un jucător pe care antrenorii trebuie să știe să îl gestioneze, începând cu Xavi care gestionează situația minunat. 

I-am făcut o propunere de prelungire care a expirat pe 20 decembrie anul trecut. A decis să nu semneze prelungirea aia. Acum Xavi spune că va conta pe el pentru că este un jucător care face diferențța. Acum, prelungirea contractului său? Să vedem, opțiunea pe care o avea a expirat și căutăm să ne încadrăm în niște limite salariale la care trebuie să se supună toți jucătorii care rămân în sezonul următor. 

Limitele trebuie să mențină sustenabilitatea și echilibrul clubului și al lotului. Aici trebuie să se încadreze oricine vrea să rămână și cine este dorit de club să rămână. 

În acest moment, nu avem vești că și-ar dori să continue. Nu știu dacă reprezentantul său s-a pus în contact cu asta, dar cred că nu, pentru că altfel am avea și noi informații. În principiu suntem centrați în ultima parte a sezonului pentru a încerca o super campanie și să câștigăm La Liga. La finalul sezonului, presupun că vor fi conversații într-un fel însă în criteriile salariale pe care le stabilim", a declarat Joan Laporta pentru Mundo Deportivo. 

Modifică setările cookies