Clauza surpriza pe care Barcelona i-o pune lui Suarez daca vrea sa se transfere pe Camp Nou. Poate fi un caz unic in fotbal

Barcelona il vrea pe Suarez, in ciuda suspendarii primite, dar numai cu o singura conditie.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Iunie 2014, 18:59
Data actualizarii: Sambata 28 Iunie 2014, 22:22

Viitorul "canibalului" Suarez la Liverpool aproape a apus dupa ultimul gest scandalos facut la Mondialul din Brazilia, unde l-a muscat pe Chiellini, in timpul meciului dintre Uruguay si Italia.

Luis Suarez este dorit in acest moment la Barcelona, insa conform catalanilor de la Sport, "Barca il ia doar daca isi va cere scuze public pentru gestul facut", una dintre cele mai ciudate clauze vazute in fotbal.

"Nici macar suspendarea de 4 luni nu a descurajat-o pe Barcelona sa-l doreasca pe Suarez. Clubul este dispus sa-l aduca, dar inainte asteapta ca acesta sa-si ceara scuze public pentru greseala sa.", scrie Sport.es.

Ziaristii catalani noteaza ca atat Zubizarreta, cat si Luis Enrique considera ca Luis Suarez este un jucator care ar putea s-o ajute pe Barca: "Inainte sa-l muste pe Chiellini, viitorul lui Suarez era clar, trebuia sa joace in urmatorii 4 ani la Barcelona. Clubul avea o intelegere cu jucatorul, iar Liverpool acceptase sa-l lase la presiunea jucatorului."

Ultimele negocieri dintre Liverpool si Barcelona au ajuns la suma de 60 de milioane de euro, insa suspendarea i-a facut pe catalani sa regandeasca putin situatia.

Ziaristii catalani scriu ca Barcelona spera ca, daca isi va cere iertare, suspendarea lui Suarez ar putea fi redusa de catre FIFA.

Modifică setările cookies