FIFA, atacata dur dupa decizia in cazul lui Suarez: "I se incalca dreptul la munca!" Anuntul OFICIAL al FIFPro

FIFA, atacata dur dupa decizia in cazul lui Suarez: "I se incalca dreptul la munca!" Anuntul OFICIAL al FIFPro

Uniunea internationala a jucatorilor de fotbal a reactionat dupa ce Luis Suarez a fost suspendat timp de 4 luni, perioada in care nu are voie nici macar sa se antreneze la baza lui Liverpool!

 

Se poate ajunge la TAS

FIFPro a reactionat vineri dupa ce FIFA a decis sa-l suspende pe Luis Suarez pentru 9 meciuri internationale si timp de 4 luni in care nu are voie sa ia parte la orice activitate fotbalistica, iar jucatorul uruguayan a fost si amendat cu 100.000 de franci elvetieni.

Uniunea fotbalistilor sustine ca decizia FIFA ii ingradeste lui Suarez dreptul la munca si ca jucatorului nu i se ofera tratamentul de care are nevoie: "Reabilitare si un tratament serios.. astea trebuie sa faca parte din sactiune" spune intr-un comunicat oficial FIFPro.

"Luis Suarez merita orice sprijin poate primi, inclusiv legal in cazul apelului pentru a reusi o reducere a sanctiunii. Jucatorul trebuie sa rezolve insa problemele din afara gazonului pe care probabil le are in acest moment.

Faptul ca Suarez nu are voie sa munceasca pe o perioada lunga trebuie tratata direct pentru ca ii ingradeste dreptul de a munci. De asemenea, faptul ca Liverpool FC e afectata trebuie sa reprezinte un aspect important" au mai spus acestia in comunicatul oficial.

Daca FIFA respinge apelul federatiei din Uruguay, s-ar putea ajunge si la Tribunalul de la Lausanne.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies