Cele trei sfaturi pe care i le-a dat Robert Lewandowski lui Gavi pentru o carieră de succes

Gavi fc barcelona Robert Lewandowski Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 22:23
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 22:36

FC Barcelona s-a impus în Supercupa Spaniei, după ce a trecut de Real Madrid, scor 3-1. 

Cu două assist-uri și un gol, Gavi a fost desemnat omul partidei, evoluția sa fiind una spectaculoasă. Datorită golului marcat în finală, fotbalistul de 18 ani a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Supercupei Spaniei în ultima fază a competiției. Totodată, jucătorul devine și al doilea cel mai tânăr marcator al Barcelonei care înscrie împotriva lui Real Madrid. 

Tânărul de 18 ani este considerat unul dintre starurile catalanilor, iar colegul său, Robert Lewandowski, a decis să-l ajute cu mai multe sfaturi pentru a fi sigur că "nu se pierde pe drum".

Incă din primele sale zile pe Camp Nou, polonezul s-a apropiat de jucătorul recompensat anul trecut cu trofeul Golden Boy acordat de Tuttosport celui mai bun jucător U21 care evoluează în Europa, dar şi cu trofeul Raymond Koppa la gala Balonului de Aur.

Potrivit Mundo Deportivo, Robert Lewandowski, cunoscut pentru stilul său de viaţă extrem de echilibrat, l-ar fi sfătuit lui Gavi să înveţe limba engleză, să aibă grijă la ceea ce mănâncă și să evite băuturile carbogazoase.

De ce joacă Gavi cu șireturile desfăcute

De-a lungul timpului, starul de 18 ani a fost surprins în mai multe cazuri evoluând cu șireturile desfăcute la încălțămintea sport. 

Fanii au speculat că ar putea fi o superstiție de-a ibericului, însă jurnalistul Marc Marba Prats a dezvăluit motivul real: "Gavi a jucat așa de când era copil, nu știe să le lege foarte bine. Nu îi pasă și joacă așa"

"A spus că se simte confortabil așa, îi este bine așa, nu trebuie să ne îngrijorăm. Poate că dacă ar fi legate nu ar mai juca atât de bine!", a declarat și Xavi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!