Real Madrid - Barcelona 1-3 | Golden Gavi! Victorie clară pentru catalani în Supercupa Spaniei! Xavi câștigă primul său trofeu 

Real Madrid Barcelona El Clasico supercupa spaniei Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 22:54
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 23:01

Barcelona s-a impus în finala Supercupei Spaniei cu Real Madrid!

Din articol

Real Madrid 1-3 FC Barcelona 

FINAL!

Min. 90+3: GOOOOL REAL! Madrilenii atacă, balonul ajunge la Benzema care șutează, Ter Stegen respinge, dar mingea ajunge la același Benzema care trimite în plasă!

Min. 79: OCAZIE REAL! Rodrygo șutează de la marginea careului, dar Ter Stegen are o paradă superbă și respinge balonul.

Min. 69: GOOOOOOL! Gavi recuperează balonul la centrul terenului, îi trimite lui Lewandowski, atacantul i-a returnat mijlocașului care a centrat la bara a doua, acolo unde Pedri a trimis în poartă!

Min. 51: OCAZIE BARCELONA! Catalanii scapă pe contraatac prin Balde, care îi trimite perfect lui Dembele, atacantul șutează puternic la colțul scurt, dar Courtois intervine!

Min. 46: A început a doua repriză! Carlo Ancelotti l-a schimbat pe Camavinga cu Rodrygo. 

PAUZĂ

Min. 45: GOOOOOL! Catalanii au scăpat pe contraatac, Gavi a primit în banda stângă și i-a trimis lui Lewandowski în fața porții, atacantul învingându-l fără probleme pe Courtois. 

Min. 34: GOOOOOOL! Rudiger pasează greșit, catalanii recuperează, balonul ajunge la Lewandowski, care îi trimite direct lui Gavi în fața porții, iar mijlocașul îl învinge pe Courtois cu un șut la colțul lung!

Min. 19: OCAZIE REAL! Mendy centrează în fața porții, Benzema s-a înălțat și a trimis cu capul, dar balonul s-a dus pe lângă poartă. 

Min. 13: OCAZIE BARCELONA! Gavi pătrunde în careu, îi trimite lui Lewandowski la marginea careului de 16 metri, atacantul a șutat puternic dar Courtois a respins, balonul a ajuns la Balde care a trimis însă peste poartă!

Min. 6: OCAZIE BARCELONA! Pedri centrează perfect la bara a doua, acolo unde Araujo este nemarcat și atacă poarta, însă Courtois a reținut. 

Min.1: A început meciul!


Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy - Modric, Kroos, Camavinga - Valverde, Benzema, Vinicius
Rezerve: Lunin, Luis Lopez, Vallejo, Nacho, Hazard, Asensio, Odriozola, Ceballos, Rodrygo, Mariano, Mario Martin 
Antrenor: Carlo Ancelotti 

FC Barcelona: Ter Stegen - Araujo, Kounde, Christensen, Balde - De Jong, Busquets, Gavi - Dembele, Lewandowski, Pedri
Rezerve: Inaki Pena, Ansu Fati, Ferran, Memphis, Marcos Alonso, Jordi Alba, Kessie, Sergi Roberto, Raphinha, Eric Garcia, Arnau Tenas
Antrenor: Xavi Hernandez 


Primul El Clasico din 2023 va fi în finala Cupei Spaniei, în Arabia Saudită. Cele două echipe se vor înfrunta la Riad pentru primul trofeu al anului. 

Barcelona și Real Madrid au avut emoții pentru a ajunge în ultimul act al competiției. Catalanii au remizat, 2-2, cu Real Betis în cele 90 minute, ca la loviturile de departajare elevii lui Xavi Hernandez (42 ani) să se impună cu 4-2. 

Și gruparea de pe Santiago Bernabeu a tremurat cu Valencia. Real Madrid a avut nevoie tot de lovituri de departajare, 4-3, pentru a se califica în finala Cupei Spaniei.

Echipele probabile 

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Nacho, Rudiger, Mendy - Kroos, Valverde, Modric - Rodrygo, Benzema, Vinicius
Antrenor: Carlo Ancelotti

Barcelona: Ter Stegen - Araujo, Kounde, Christensen, Balde - F de Jong, Busquets, Pedri - Dembele, Lewandowski, Fati
Antrenor: Xavi Hernandez

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!