Barcelona Leo Messi Sergio Busquets Spania

Căpitanul Barcelonei, mesaj despre revenirea lui Messi: „Mi-ar plăcea să se întoarcă, dar ținând cont de modul în care a plecat...”

Perioada de mercato din vară se anunță a fi una intensă, în contextul în care se vorbește deja de nume importante din fotbal care ar fi gata să schimbe echipele. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 10:04
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 10:12

Numele lui Leo Messi (34 ani) este unul dintre cele mai recente apărute, asta în contextul criticilor dure primite din Franța, după ce prestațiile sale în tricoul lui Paris Saint-Germain nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Argentinianul a semnat cu gruparea de pe Parc des Princes în vară, la doar câteva zile de la anunțul șocant că nu va mai rămâne la FC Barcelona. 

Șocul a venit în contextul în care în ziua în care clubul a anunțat că nu va mai rămâne chiar în ziua în care Messi se pregătea să semneze prelungirea contractului. Argentinianul a plecat într-un mod neașteptat, iar fanii au criticat dur conducerea, în contextul în care nu i s-a făcut nicio ceremonie de despărțire, oficialii clubului organizând doar o conferință de presă în acest sens, în care Messi a vorbit plângând

Sergio Busquets, mesaj despre posibila revenire a lui Leo Messi la FC Barcelona

Odată cu criticile primite din Franța au apărut și zvonurile conform cărora Leo Messi și-ar dori să plece de la PSG la finalul sezonului. Una dintre posibilele destinații menționate a fost chiar Barcelona, anunțul entuziasmându-i pe fani. Cu toate astea, o astfel de mutare ar fi imposibilă, în ciuda faptului că Xavi Hernandez s-a arătat încântat de această posibilitate.

Sergio Busquets, căpitanul Barcelonei, a vorbit despre plecarea lui Leo Messi, dar și despre posibila sa revenire pe Camp Nou, dezvăluind că îi simte lipsa argentinianului. 

„Desigur că îmi lipsește. Atât pe teren, cât și în afara lui. Ceea ce ne-a oferit...Ce a făcut el nu a făcut nimeni. A făcut o mare diferență. După atâția ani, e normal să îți lipsească. Sunt sigur că și eu îi lipsesc lui. 

La început a fost dificil, a fost și pentru noi un șoc. Încă suntem aici, însă îmaginați-vă cum este pentru el. A schimbat orașul, echipa, stilul. Când nu câștigi nu ești fericit. Îi doresc toate cele bune. Mi-ar plăcea ca Leo să se întoarcă, însă știu că este foarte dificil. Are un contract, iar modul în care a plecat... 

Dacă Xavi i-a spus că ușile sale sunt deschise, vă imaginați cum sunt eu, ca și prietenul său și coechipier. I-aș da banderola. Întotdeauna are admirația și respectul meu”, a declarat Busquets pentru RAC1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!