Lionel Messi criptomonede PSG Franta

Messi a semnat un parteneriat în valoare de 20 de milioane de dolari! Ce va promova starul argentinian 

Lionel Messi a semnat un acord în valoare de peste 20 de milioane de dolari pentru a promova compania de criptomonede Socios.com, potrivit prestigioasei publicații Reuters.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 18:03
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 18:16

Messi devine astfel cea mai recentă personalitate sportivă de notorietate care pătrunde în lumea criptomonedelor. După celebrul fotbalist american Tom Brady și starul din NBA, LeBron James, iar afacerea face parte dintr-un val tot mai mare de legături între firmele cripto și fotbal.

Socios a declarat într-un comunicat de presă că Paris Saint Germain și atacantul argentinian Messi, a cărui transfer de la Barcelona din august a inclus o plată în criptomonede, vor fi implicați într-o campanie de publicitate și promovare a platformei Socios.com înaintea Cupei Mondiale din Qatar, care va lua startul în noiembrie.

  • Messi a semnat un parteneriat în valoare de 20 de milioane de dolari! Starul argentinian va promova o platformă de criptomonede

Platformele de criptomonede fac parte din noul trend al marilor echipe

Messi va fi ambasadorul Socios.com, iar înțelegerea a fost semnată pe trei ani de zile. Socios a încheiat, de asemenea, contracte cu peste 130 de organizații sportive, inclusiv cluburi de top cum ar fi PSG, Barcelona, Juventus sau Manchester City.

„Fanii merită să fie recunoscuți pentru sprijinul lor. Merită oportunități de a influența echipele pe care le iubesc”, a declarat Messi.

„Socios.com există pentru a îmbunătăți experiența fanilor cu criptomonedele și pentru a le permite suporterilor să „fie mai uniți”. Sunt bucuros să mă alătur comunității Socios.com. Și sunt entuziasmat să a creezu un viitor mai conectat și plin de satisfacții pentru fanii din întreaga lume.”

Cluburile de fotbal aleg din ce în ce mai de să încheie parteneriate cu platforme de criptomonede în scopul generării de noi venituri. Totuși, o parte din grupurile de fani ale echipelor de top nu sunt de acord cu această asociere.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!