VIDEO EXCLUSIV „Se califică dacă-l bagă!” Becali știe cine o poate duce pe România la EURO 2024: „Dacă îl ții pe 'Messi' pe bancă îmi dau seama ce antrenor ești!”

Patronul FCSB-ului contestă deciziile lui Edi Iordănescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 23:58
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 00:13

După primele două meciuri pe banca tehnică a echipei naționale, Edward Iordănescu (43 ani) și-a atras primele reproșuri. Actualul selecționer a fost luat la rost de Gigi Becali (63 ani) pentru faptul că l-a ulitizat pe Octavian Popescu (19 ani) doar 28 de minute în eșecul cu Grecia, 0-1, și 10 minute în remiza cu Israel, 2-2. 

Patronul FCSB-ului susține că Tavi Popescu este cel mai bun jucător român și că Edi Iordănescu a început cele două meciuri cu el pe banca de rezerve din cauza relației reci pe care o are cu Gigi Becali după mandatul său la clubul roș-albastru. 

Gigi Becali: „Tavi Popescu este Messi de la Barcelona!”

„Nu poți să ai mari pretenții, nu avem prea mari jucători valoroși, dar dacă îl ai pe Messi și nu îl bagi. Stai acasă, nu te mai face antrenor. Noi îl avem pe Tavi Popescu care e Messi de la Barcelona, dacă îl bagi să joace poate să-ți câștige meciul. Așa cum este echipa, că nu are mare valoare. Dar îl ai pe Tavi Popescu, care face cât toată echipa. Îți dă un pas de gol sau un gol și face tot jocul la ceilalți 10. 

Dacă tu nu îl bagi că vrei să arăți tu din iubire de sine și din mândria ta că: 'Nu îi fac eu pe plac lui Becali și nu fac eu pe plac presei!'. Că toată presa a luat statistica și vrei să arăți tu... o să vii în cap tu! Că faci din mândria ta împotriva ta. 

Orgoliu, mândrie iubire de sine. Asta a fost la mijloc”, a a declarat Gigi Becali pentru www.sport.ro și PRO TV

Întrebat dacă România are șanse de calificare la Campionatul European din 2024, latifundiarul a oferit un răspuns care este legat tot de Tavi Popescu. Gigi Becali consideră că doar extrema FCSB-ului îi poate asigura prezența lui Iordănescu Jr. la EURO 2024. 

Gigi Becali: „Tavi Popescu este geniu!”

„Fără Tavi Popescu avem 0 șanse, cu Tavi Popescu ca Maradona care a luat cu Argentina Campionatul Mondial și care la Napoli a câștigat campionate. Fără Tavi Popescu 0, cu Tavi Popescu 100%. Este geniu! Sunt jucători buni, foarte buni, mai puțin buni și mai sunt genii, care sunt foarte rari, și el este geniu. Noi l-am avut geniu doar pe Hagi. Atât.

Să califice dacă-l bagă, dacă-l bagă doar 10 minute nu se mai califică niciodată. Dacă îl ai pe Messi și îl ții pe bancă îmi dau seama ce antrenor ești. Dacă îl va ține pe bancă așa de mult pe Tavi, normal că va veni în cap și o să plece cât de curând. O să plece singur”, a precizat Gigi Becali. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!