Zinedine Zidane Real Madrid Spania

Zidane a plecat de la Real Madrid! Madrilenii au facut anuntul oficial 

Zinedine Zidane s-a decis asupra viitorului sau.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Joi 27 Mai 2021, 13:11
Data actualizarii: Joi 27 Mai 2021, 19:18

13:00 Real Madrid a anuntat oficial decizia lui Zidane de a pleca de la club! 

"Real Madrid anunta ca Zinedine Zidane a decis sa isi incheie etapa ca antrenor al clubului nostru. Trebuie sa ii respectam decizia si sa ii aratam recunostinta pentru profesionalismul de care a dat dovada, dedicarea si pasiunea in toti acesti ani, dar si pentru ce reprezinta el la club", se arata in comunicatul postat pe site


Presa spaniola zvonea ca Zidane le-a comunicat jucatorilor, dupa ce echipa a fost eliminata din semifinalele Champions League de catre Chelsea, ca va pleca de la Real la finalul sezonului si se pare ca jurnalistii iberici au avut dreptate.

Antrenor francez nu a vrut sa comenteze posibila sa plecare de la Madrid in ultima luna, spunand de fiecare daca ca urmatorul meci este cel mai important. Miercuri-seara, potrivit celebrului jurnalist, Fabrizio Romano, Zidane a decis sa se desparta de Real Madrid.

Vestea aceasta vine in aceeasi zi cu plecarea lui Antonio Conte de la Inter, fix in anul cand a reusit sa castige Serie A, italianul fiind principala optiune a lui Florentino Perez pentru postul de antrenor.

Modifică setările cookies