David Villa hartuire sexuala new york city fc Spania Spania

Starul care a castigat totul cu Barcelona si Spania, acuzat de hartuire sexuala! Ce s-a descoperit in urma investigatei

Au aparut detalii referitoare la presupusa hartuire sexuala facuta de un fost star din fotbalul mondial. 
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Noiembrie 2020, 16:21
Data actualizarii: Marti 24 Noiembrie 2020, 00:51

O tanara in varsta de 22 de ani a oferit detalii cu privire la o presupusa hartuire sexuala la care a fost supusa de David Villa pe vremea cand era stagiar la New York City FC. 

Skyler Badillo a facut primele dezvaluiri despre aceasta agresiune in luna iulie, pe contul sau de Twitter, iar acum a povestit mai multe amanunte intr-un interviu pentru The Athletic. 

Acuzatiile femeii vorbesc despre atingeri inadecvate, avansuri insistente ale fostului fotbalist si gesturi care o faceau sa se simta mica si pe care superiorii ei s-au facut ca nu le observa. Tanara a declarat ca nu are nimic de castigat din aceste dezvaluiri, dar ca spera ca experienta ei sa ii ajute pe altii. 

Dupa ce au aparut acuzatii de hartuire sexuala in presa, David Villa nu a declarat decat ca acestea sunt false. Fostul jucator de la Barcelona si Atletico Madrid a refuzat sa ofere un interviu cu privire la perioada la care se refera Skyler Badillo. 

In vara, oficialii clubului din MLS au demarat o investigatie, iar la inceputul acestei luni au anuntat ca au depistat un comportament inadecvat si inacceptabil la unii dintre fostii angajati ai clubului, cel care se afla inca la New York City FC fiind sanctionat, potrivit ESPN. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!