Campionate externe

Inca un ZEU din fotbal si-a anuntat RETRAGEREA! David Villa se retrage la 37 de ani. Cand va juca ultimul meci 

David Villa (37 ani) si-a anuntat retragerea din fotbalul mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Noiembrie 2019, 10:57
Data actualizarii: Joi 14 Noiembrie 2019, 11:03

Campion Mondial si European cu Spania, David Villa se retrage la 37 de ani. Atacantul spaniol a postat pe contul oficial de Twitter anuntul.

"Dupa 19 ani in fotbalul profesionist, am luat decizia sa parasesc fotbalul la finalul sezonului. Multumesc tuturor echipelor mele, antrenorilor si coechipierilor mei, care m-au ajutat sa ma bucur de aceasta cariera stralucita si familiei mele, pentru sprijinul pe care mi l-au oferit in momentele dificile.

Obiectivul meu este sa pun cireasa pe varful tortului castigand Emperor's Cup cu Vissel Kobe pe 1 ianuarie. De atunci, ma voi bucura de fotbal prin proiectele pe care le dezvoltam cu DV7(brandul sau). Va multumesc tuturor pentru dragostea oferita!", a postat Villa pe contul oficial de Twitter.

Villa si-a inceput cariera in 1998 la echipa de tineret a lui Sporting, in anul 2005 a ajuns la Valencia, echipa pentru care a jucat 5 ani. In 2010 a ajuns la Barcelona, echipa cu care a castigat Champions League, Supercupa Europei si Campionatul Mondial al Cluburilor. A jucat si in MLS la New York City. Cariera si-o incheie in Japonia, la Vissel Kobe, echipa la care a ajuns in ianuarie, 2019. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies