Barcelona a mai reusit un transfer important! Cum reuseste Coutinho sa faca posibila aceasta mutare
Miercuri 14 Februarie 2018, 10:41

Barcelona a mai reusit un transfer important! Cum reuseste Coutinho sa faca posibila aceasta mutare

Catalanii de la Mundo Deportivo anunta ca Barcelona a ajuns la un acord pentru transferul lui Arthur.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Barcelona s-a inteles cu brazilianul Arthur! Mijlocasul de 21 de ani al celor de la Gremio, ales jucatorul meciului in ultima finala a Copei Libertadores, si-a dat acordul pentru ca transferul sa aiba loc in perioada de mercato din iarna viitoare!

Mutarea este complicata de faptul ca cei de la Gremio detin 60% din drepturile federative ale jucatorului, alte 20% fiind la investitorul Celso Rigo, iar ultimele 20% apartin chiar jucatorului si familiei acestuia. Cum cei de la Gremio isi doresc sa pastreze jucatorul pana la sfarsitul anului, catalanii sunt increzatori ca jucatorul va ajunge la Barcelona.

O alta problema a celor de la Barcelona este faptul ca cele 3 locuri pentru extracomunitari sunt ocupate in acest moment de Coutinho, Paulinho si Yerri Mina. Insa Philippe Coutinho, cel mai scump jucator transferat vreodata de Barca, are sanse mari sa primeasca cetatenie portugheza gratie sotiei, ceea ce ar elibera un loc pentru Arthur.Filmul accidentului în care 9 români au murit. Șoferul ar fi crezut că merge pe autostradă
BRAT