Scandal imens la Juventus! Trei dintre starurile lui Pirlo au participat la o petrecere ilegala! Clubul anunta masuri drastice

Scandal imens la Juventus! Trei dintre starurile lui Pirlo au participat la o petrecere ilegala! Clubul anunta masuri drastice

Jucatorii lui Juventus au fost surprinsi la o petrecere, incalcand legile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. 

Weston McKennie a organizat o petrecere la el acasa, petrere la care au participat si Arthur si Dybala, coechipierii sai, incalcand toate restrictiile si reglementarile impuse de autoritati. 

Politia a fost chemata, iar petrecerea s-a incheiat la 12 noaptea, dupa interventia autoritatilor si ar putea avea consecinte serioase pentru cei trei jucatori. 

Il Corriere dello Sport, anunta ca oficialii clubului sunt furiosi pe actul de indisciplina al jucatorilor, mai ales din cauza faptului ca echipa nu trece prin cele mai bune momente in acest sezon. Juventus este pe locul 3 in clasament si a fost eliminata de Porto din Champions League. 

Astfel, sefii italieni ar fi pregatiti nu doar sa ii amendeze pe cei trei jucatori, ci si sa ii 'pedepseasca' prin neconvocarea lor pentru derby-ul cu Torino. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile în care restaurantele ar putea să rămână deschise indiferent de incidența cazurilor de COVID
BRAT
Modifică setările cookies