Cupa Mondiala 2018

Primul jucator care se poate retrage dupa eliminarea Braziliei de la Cupa Mondiala: "Nu pot spune ca voi mai fi aici in 2022!"

Capitanul Brazilei din partida cu Belgia se gandeste sa se retraga de la nationala!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Iulie 2018, 11:33
Data actualizarii: Sambata 07 Iulie 2018, 12:53

Philippe Coutinho a fost cel mai bun jucator al Braziliei la Cupa Mondiala din Rusia - a reusit 2 goluri, in partidele cu Elvetia si Costa Rica, plus alte 2 pase de gol, inclusiv in partida cu Belgia.

"Voiam sa mergem pana in finala insa am dat totul. Cu totii am dat totul. Sunt sigur ca vom primi critici din toate directiile. Viata merge inainte, acesta este fotbalul. Castigi si pierzi. Suntem tristi pentru ca voiam sa castigam, la fel ca toata Brazilia. Din pacate, nu am putut" a spus Philippe Coutinho dupa partida pentru SporTV.

Daca Neymar si Coutinho vor fi cu siguranta prezenti si la Cupa Mondiala din 2022, nu acelasi lucru se poate spune despre Miranda. Capitanul Braziliei din partida cu Belgia a dat de inteles ca se va retrage de la nationala: "Este greu sa vorbesc despre asta pentru ca toti jucatorii de aici fac parte dintr-o generatie. Nu voi spune adio, insa nu pot confirma ca voi fi aici la urmatoarea Cupa Mondiala" a declarat jucatorul de 33 de ani.

Modifică setările cookies