BOMBA in fotbalul mondial! Barcelona, printre participantele la SUPERLIGA DE LUX proiectata de FIFA! Anunt de ULTIMA ORA

BOMBA in fotbalul mondial! Barcelona, printre participantele la SUPERLIGA DE LUX proiectata de FIFA! Anunt de ULTIMA ORA

Josep Maria Bartomeu a demisionat din functia de presedinte al Barcelonei. 

Acesta a sustinut o conferinta de presa in care si-a anuntat decizia, aruncand si o bomba in fotbalul mondial. Bartomeu a dezvaluit ca a acceptat in numele clubului cererea de a participa la viitoarea competitie europeana pe care o pun la cale marile cluburi de pe continent. 

"Pot sa spun ca am vesti extraordinare. Luni am acceptat propunerea de a participa la o viitoare Superliga europeana care va garanta sustenabilitatea economica a clubului. Marti am acceptat noul format al Cupei Mondiale a cluburilor", a declarat Bartomeu. 

Primele informatii despre European Premier League au aparut pe 20 octombrie, cand a fost publicata informatia ca liga ar urma sa debuteze in 2022, 18 echipe urmand a participa. 

Competitia are un buget fara egal in istorie: 6 miliarde de dolari, motiv pentru care Bartomeu a acceptat propunerea, gandindu-se la viitorul financiar al clubului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădiri monument din România, ajunse în ruină. Fabrica de bere Rahova, distrusă de nepăsare
BRAT
Modifică setările cookies