„Știu că te vei întoarce!” Mesajul emoționant al lui Pique pentru Messi! Ce au postat jucătorii Barcei

Leo Messi Ansu Fati Barcelona Sergio Busquets Spania „Știu că te vei întoarce!” Mesajul emoționant al lui Pique pentru Messi! Ce au postat jucătorii Barcei
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 21:50
Data actualizarii: Sambata 07 August 2021, 00:33

Leo Messi (34 ani) pleacă de la Barcelona după mai bine de 20 de ani. 

00:25 Nici ter Stegen nu a uitat de Leo Messi. Despre cei doi s-a scris că nu ar avea o relație atât de bună, iar în urmă cu câțiva ani au apărut zvonuri legate de un posibil conflict, care însă nu au fost niciodată confirmate.

Portarul neamț i-a transmis un mesaj argentinianului. 

  • „Ai venit copil, pleci cel mai bun din istorie!” Au apărut primele reacții din vestiarul Barcelonei la plecarea lui Messi

„Leo, a fost o plăcere să joc cu tine în toți acești ani și să trăiesc multe bucurii importante, în ceea ce privește momentele și titlurile. Chiar dacă uneori nu am împărtășit aceeași opinie, întotdeauna am mers în aceeași direcție, iar fiecare dintre noi a crescut ca persoană mai presus de câștiguri sau pierderi. Mulțumesc!

Ai făcut istorie la clubul vieții tale și vei pleca drept o adevărată legendă a fotbalului, o reușită pe care niciodată nu o va putea atinge vreun alt fotbalist - Ai schimbat fotbalul. 

Vă doresc ție și familiei tale tot ce e mai bun pentru ceea ce urmează. O îmbrățișare caldă și din partea lui Dani și Ben”, a scris portarul pe Instagram. 


23:50 Unul dintre bunii prieteni ai lui Messi, Jordi Alba, a avut și el un mesaj pe care l-a postat pe contul de Instagram. 

„Ce privilegiu că am putut împărtași aceste 9 sezoane împreună. De câte experiențe frumoase ne-am bucurat și cum am depășit momentele de dificultate. Am avut norocul să pot să trăiesc în direct primul tău gol din 2005 cu Albacete de pe Camp Nou și nu m-am gândit niciodată că vom avea această legătură și ne vom înțelege cu o singură privire. 

Cum ne-am bucurat pe teren de pasele tale din cursă și cu pasul meu ăn spate, care ne ieșeau atât de bine. Cât de mult îmi vor lipsi. 

Nu ești doar cel mai bun jucător din istoria fotbalului, ci și un om excepțional. Prietene, îți mulțumesc din inimă pentru tot ce ai oferit clubului, pentru prietenia ta, pentru sprijinul acordat în zilele mai puțin bune, pentru momentele importante pe care le-am trăit și care vor rămâne pentru totdeauna în memoria noastră. 

Îți doresc toatele cele bune ție și familiei tale în noua voastră aventură. O îmbrățișare puternică, te iubesc, frate!”, a scris Alba. 


23:20 Antoine Griezmann nu a întârziat și el cu o reacție. Francezul i-a mulțumit lui Messi, în ciuda faptului că s-a scris în repetate rânduri de la transferul său că nu s-ar înțelege cu argentinianul, având la final un mesaj emoționant pentru Leo. 

„Singurul lucru pe care ți-l pot spune și pe care orice iubitor al fotbalului îl gândește: MULȚUMESC! 

Mulțumesc pentru tot ce ai făcut la Barcelona! Pentru oraș, pentru club...ai schimbat totul. Sunt sigur că nu este un 'adio', ci un 'rămas bun' și că drumul tău se va mai intersecta cu FC Barcelona. 

Îți doresc toate cele bune, să fiți fericiți tu și familia ta, oriunde mergeți. Foarte puțini știu ce înseamna să fii Messi și ai fost un exemplu pentru mine în toate sensurile”, a scris atacantul francez. 


22:15 Gerard Pique a avut un mesaj emoționant pentru Leo Messi, cel alături de care a crescut în La Masia și alături de care a scris istorie în tricoul blaugrana. 

„Și nimic nu va mai fi la fel. Nici Camp Nou, nici orașul Barcelona, nici măcar noi. După mai bine de 20 de ani la club, nu vei mai îmbrăca tricoul Barcei. Realitatea, uneori, este extrem de dură. 

Ne-am cunoscut în 2000, aveam 13 ani și toată cariera în față. Ce carieră! Mama noastră! Dacă am fi desenat-o în momentul acela, era imposibil să o facem mai bună. O nebunie completă!

În primul meu sezon, după ce m-am întors la FC Barcelona, am câștigat tripla și ai devenit cel mai bun jucător din toate timpurile. Din Rosario până când ai atins cerul în Roma. Acolo a început legenda. Ce a venit după este istorie. Și ce vremuri bune am trăit. 

Acum pleci, dar știu că într-o zi te vei întoare. Rămân multe lucruri de făcut. Să te simți bine, să te bucuri de locul în care vei merge și să continui să câștigi așa cum doar tu știi să o faci. Aici îți vom simți lipsa. Te iubesc Leo”, a scris Pique. 


21:40 Philippe Coutinho a postat și el un mesaj de despărțire pentru Messi. 

„Mulțumesc pentru tot! A fost o onoare foarte mare să te cunosc și să joc alături de tine. Sunt recunoscător pentru modul în care te-ai purtat cu mine și cu familia mea în acest timp. Îți doresc mult succes pe viitor și fie ca Dumnezeu să îți binecuvânteze mereu casa și familia”. 


Vestea plecării lui Messi a venit ca un șoc, mai ales în contextul în care fanii așteptau anunțul oficial de prelungire. Joan Laporta a confirmat și explicat plecarea lui Leo de la club după două decenii, în intermediul unei conferințe de presă.

Acum, coechipierii lui Messi de la Barcelona, care nu au reacționat la anunțul oficial de joi seară, au început să posteze mesaje de despărțire. Primul a fost Sergio Busquets, unul dintre căpitanii catalanilor.

„Încă încerc să asimilez totul și știind cât de dificil va fi, pot doar să îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru club și pentru că te-am însoțit în acești ani, și în mod concret pentru mine. Ai venit aici fiind un copil și pleci drept cel mai bun jucător din istorie, ai făcut clubul să crească la înălțimea care îi corespunde și ai făcut istorie atât în plan individual, cât și colectiv. 

Voi putea spune întotdeauna că am jucat și am împărtășit multe momente cu tine, majoritatea foarte bune și am avut norocul de a crește și de a mă bucura alături de tine timp de 13 sezoane. 

Mai presus de toate astea rămân cu persoana ta și cu prietenia pe care am legat-o, îmi va fi dor de tine. Pot doar să îți doresc toate cele bune ție și familiei tale, pentru că meritați. Vă vom simți lipsa!”, a comentat Sergio Busquets. 

Nici Ansu Fati nu a rămas indiferent. Tânărul jucator, care a avut ocazia să joace alături de Messi timp de două sezoane, a avut un mesaj pentru starul argentinian. 

„Toți cei care am ajuns la Masia am visat să putem juca alături de tine, mă simt norocos că am putut face asta. Voiam să îți mulțumesc pentru acești doi ani, pentru gesturile de drag făcute pentru mine și pentru tot ce am învățat. Leo Messi, eu și familia mea îți vom rămâne etern recunoscători, îți doresc tot binele ție și familiei tale”, a scris Ansu Fati pe Instagram.

Xavi a oferit și el o reacție după aflarea veștii că cel mai important jucător din istoria catalanilor părăsește clubul.  

„Ca fan, coechipier și prieten pot doar să îți mulțumesc pentru tot ce ne-ai oferit în toți acești ani. Indiferent de ceea ce faci, îți doresc tot binele din lume! #celmaibundinistorie”, a scris și Xavi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!