Încă o super-putere din Premier League e pe urmele lui Messi! Clubul care vrea să îi facă ofertă 

Leo Messi Barcelona Chelsea Premier League Anglia Încă o super-putere din Premier League e pe urmele lui Messi! Clubul care vrea să îi facă ofertă
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 18:15
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 18:16

Leo Messi (34 ani) se desparte de Barcelona după mai bine de 20 de ani. 

Anunțul că Messi pleacă de la Barcelona a aruncat în aer lumea fotbalului, iar marile puteri din fotbal au început deja să caute variante prin care să îl poată transfera pe superstarul argentinian. 

Primele nume apărute au fost Paris Saint-Germain, Manchester City și Inter Miami, cluburi care și-au exprimat interesul pentru el în repetate rânduri în ultimele sezoane. Guardiola a vorbit la conferința de presă și a exclus varianta unui posibil transfer al lui Messi, mai ales dupa ce City a anunțat transferul lui Jack Grealish, cel mai scump din istoria Premier League.

  • Încă o super-putere din Premier League e pe urmele lui Messi! Clubul care vrea să îi facă ofertă

Astfel, în „luptă” au mai rămas primul și ultimul club, iar acum a apărut un nou nume pe listă. Cotidianul AS informează că Chelsea este ultima echipă interesată de Leo Messi. Chiar dacă englezii poartă negocieri intense pentru transferul lui Lukaku de la Inter, anunțul plecării argentinianului i-a atras atenția lui Abramovich, care ar fi cerut o întâlnire cu reprezentanții lui Messi prin intermediul unui intermediar englez, anunță sursa citată. 

Deși se află în „inferioritate” față de PSG, care are mai multe argumente de partea sa, precum Neymar sau coechipierii lui Leo de la națională, campioana en-titre din Champions League dispune de resursele financiare necesare pentru a concura cu șeicii Parisului. 

Intenția oficialilor lui Chelsea este să avanseze în negocierile cu Inter pentru transferul lui Lukaku, dar și să asculte pretențiile lui Messi, în cazul în care se poate realiza în vreun fel transferul său. 

„Leo nu este fericit!” 
 

Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a susținut o conferință de presă în cursul zilei de vineri, în care a lămurit situația lui Messi și a dezvăluit care au fost motivele care au dus la despărțire. 

Acesta a lăsat clar să se înțeleagă că există alte oferte pentru superstarul argentinian, iar la Barcelona va începe o nouă eră. 

"Sunt trist, însă sunt convins că am făcut ce e mai bine pentru Barcelona. Lionel Messi lasă o moștenire excelentă. Este jucătorul cu cel mai mare succes din istoria clubului, a fost punctul de referință unei ere spelndide, cea mai bună din istoria Barcelonei.  Avem o mulțumire eternă pentru el.

Nu vreau să generez speranțe false. Știm că jucătorul are și alte oferte. Există un timp limit pentru noi, din moment ce campionatul începe curând, dar și pentru el, pentru a evalua ce alte opțiuni are. 

Leo voia să rămână și nu este fericit. Toți am avut intenția ca el să rămână, iar acum el se confruntă, la fel ca noi, cu realitatea. Îi doresc toate cele bune lui și familiei sale. Barca este casa lui, a îmbunătățit palmaresul cum nimeni nu a făcut-o”, a spus Laporta la conferință. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!