Franta

„Messi este o posibilitate!” Pochettino a vorbit despre posibilul transfer al lui Messi la PSG! Ce a spus 

Paris Saint-Germain este una dintre posibilele destinații ale lui Leo Messi. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 16:38
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 16:46

Rămas liber de contract la finalul lunii iunie, Messi spera să poată ajunge la o înțelegere cu Barcelona pentru a-și prelungi contractul. Reglementările financiare din La Liga nu le-au permis catalanilor să îl înscrie pe argentinian, indiferent de cât de mult accepta să i se scadă salariul, astfel că clubul a anunțat oficial despărțirea de jucător. 

Unul dintre cluburile care și-a arătat în repetate rânduri interesul pentru transferul lui Messi este Paris Saint-Germain, iar odată cu anunțul oficial al catalanilor, starul argentinian a fost din nou asociat cu o posibila mutare pe Parc des Princes. 

  • „Messi este o posibilitate!” Pochettino a vorbit despre posibilul transfer al lui Messi la PSG! Ce a spus

Mai mult, au apărut informații că Messi ar fi luat legătura cu Pochettino, imediat după ce acordul cu Barcelona a picat, pentru a comunica despre un posibil transfer. 

Antrenorul lui Paris Saint-Germain a vorbit la conferința de presă susținută vineri despre posibilitatea aducerii lui Messi, și a lăsat de înțeles că transferul argentinianului nu este imposibil. 

„Este un jucător despre care știm ce i s-a întâmplat ieri, dar cred că principalul lucru este să câștigăm cu Troyes și să începem bine sezonul. Zona sportivă a echipei cu Leonardo și președintele lucrează pentru a îmbunătăți echipa. 

Vedem și analizăm toate posibilitățile de pe piața transferurilor, iar Messi este una dintre ele. Dacă există vreo informație, o vom comunica”, a declarat Mauricio Pochettino. 

Neymar, convins că va juca alături de Leo Messi 
 

Starul brazilian a stârnit numeroase reacții după meciul din Champions League cu Manchester United, încheiat 3-1 pentru PSG, când a afirmat că va juca din nou cu Leo Messi în anul următor. 

Declarația lui Neymar i-a entuziasmat pe fanii Barcei, în contextul în care s-a scris în repetate rânduri că nu voia să își prelungească înțelegerea cu șeicii de la Paris. Însă, orice astfel de speculație a încetat în momentul în care a semnat prelungirea cu PSG, în primăvară. 

Cei doi s-au reîntâlnit în finala Copa America, acolo unde Argentina s-a impus cu 1-0 în fața Braziliei, iar în urmă cu câteva zile s-au revăzut în Ibiza, acolo unde s-au fotografiat împreună cu alți jucători de la PSG. 

"Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să fiu cu el (n.r. Leo Messi) din nou pe teren. Ar putea fi la mine (n.r. la PSG), nu are nicio problemă. Vreau să joc cu el şi sunt sigur că anul viitor vom reuşi", declara Neymar atunci. 

Modifică setările cookies