Leo Messi Arsene Wenger Barcelona quique setien Spania A REFUZAT sa vina sa il antreneze pe Messi! Un nume GREU al fotbalului i-a inchis usa in nas Barcelonei! Pe cine voiau catalanii in locul lui Setien

A REFUZAT sa vina sa il antreneze pe Messi! Un nume GREU al fotbalului i-a inchis usa in nas Barcelonei! Pe cine voiau catalanii in locul lui Setien

Viitorul lui Quique Setien pe banca Barcelonei atarna pe un fir de ata, iar oficialii clubulu ar fi cautat deja variante de inlocuire. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 August 2020, 09:33
Data actualizarii: Joi 13 August 2020, 09:35

Desi a tinut sa asigure presa recent ca Setien va ramane pe banca Barcelonei, cu toate ca il apreciaza pe Xavi, despre care a declarat ca va ajunge antrenorul catalanilor intr-o zi, Josep Bartomeu ar fi luat in calcul si un plan de rezerva pentru inlocuirea antrenorului. 

Conform le10sport.com, oficialii Barcelonei ar fi luat legatura cu Arsene Wenger, antrenorul care a stat aproape 22 de ani pe banca lui Arsenal, iar acum lucreaza pentru FIFA. Desi a anuntat ca inca isi doreste sa antreneze, tehnicianul ar fi reufzat propunerea catalanilor pentru a-si continua misiunea din cadrul FIFA. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!