Jose Antonio Reyes Raul Rusescu Real Madrid Sevilla Spania Spania

A MURIT JOSE REYES | Raul Rusescu, cutremurat de veste! Romanul a impartit vestiarul cu fostul atacant de la Sevilla, Arsenal, Real si Atletico

Jose Antonio Reyes a murit la 35 de ani! Acesta a jucat de-a lungul carierei la echipe mari precum Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid si Benfica.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Iunie 2019, 15:13
Data actualizarii: Sambata 01 Iunie 2019, 15:19

Jose Antonyo Reyes a incetat din viata la varsta de 35 de ani, intr-un accident de masina petrecut in Spania. Pentru moment, imprejurarile in care s-a petrecut accidentul nu sunt cunoscute.

Reyes a jucat la Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica, Espanyol si Cordoba. Ultima sa echipa a fost Extremadura, dintr-o liga inferioara din Spania. El a adunat 21 de selectii si 4 goluri la nationala Spaniei.

Raul Rusescu i-a fost coleg lui Reyes


Raul Rusescu a fost coleg cu Jose Antonyo Reyes la Sevilla, timp de sase luni. In 2013, cand a fost cumparat de Sevilla, Rusescu a impartit vestiarul cu Reyes.

"Nu cred asa ceva, nu cred! M-ati lasat fara cuvinte! Nu stiu ce sa zic si nu pot sa vorbesc! Pur si simplu m-a socat aceasta veste", a spus Rusescu, potrivit ProSport.

Jose Reyes a castigat de 5 ori trofeul Cupei UEFA/Europa League. 3 dintre cupe le-a castigat cu Sevilla, iar 2 cu Atletico.

Modifică setările cookies