A MURIT JOSE REYES | "Un jucator fantastic, un coechipier senzational si mai ales un om extraordinar". Avalansa de reactii dupa moartea cutremuratoare a lui Jose Reyes

A MURIT JOSE REYES | "Un jucator fantastic, un coechipier senzational si mai ales un om extraordinar". Avalansa de reactii dupa moartea cutremuratoare a lui Jose Reyes

Jose Antonio Reyes si-a pierdut viata la varsta de doar 35 de ani, intr-un accident de masina. Vestea a socat lumea fotbalului.

Jose Antonio Reyes a murit la varsta de doar 35 de ani, intr-un accident de masina petrecut in Spania in circumstante deocamdata neelucidate. Fost atacant al Sevillei, al lui Real Madrid, Arsenal, Atletico Madrid si Benfica, Jose Reyes este plans acum de nume uriase din fotbal. Sergio Ramos, Thierry Henry, Gary Lineker, dar si cluburi precum Liverpool, Sevilla si Espanyol au reactionat rapid. Si UEFA a transmis un mesaj de condoleante.

Reactii dupa moartea lui Jose Reyes

Reactie Thierry Henry

Thierry Henry a jucat alaturi de Reyes la Arsenal.

"Un jucator fantastic, un coechipier senzational si mai ales un om exceptional", a spus francezul.

Reactie Sergio Ramos


"Sunt distrus, nu am cuvinte! Toata dragostea fata de familia sa! Nu te vom uita niciodata, prietene!", a spus Sergio Ramos.

Reactie Marco Asensio


Asensio nu a apucat sa joace alaturi de Reyes, dar a tinut sa transmita un mesaj.

"O stire de cosmar! Multa putere familiei si prietenilor! Odihneste-te in pace, Jose Antonio", a scris Asensio.

Reactie UEFA la moartea lui Jose Reyes


"Toata lumea este socata si intristata de aceasta veste. Jose Reyes a murit la doar 35 de ani. Fost international spaniol cu 5 trofee Europa League in palmares, el va lipsi lumii fotbalului", a scris UEFA pe Twitter.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Avocatul Poporului a sesizat CCR cu privire la măsurile luate în pandemie
BRAT